Scholl Velvet Smooth Pro pila electronica pentru calcaie rezistent la apa

5×
Scholl Velvet Smooth Pro pila electronica pentru calcaie rezistent la apa
Scholl Velvet Smooth Pro pila electronica pentru calcaie rezistent la apa
202RON

202RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: SOO01477 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 05.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 04.03.2021

Descrierea produsului Scholl Velvet Smooth Pro
Caracteristici

Înainte de a vă încălța cu noile sandale, nu uitați să vă îngrijiți pielea aspră a picioarelor, pentru a redeveni mătăsoasă. Pila electrică rezistentă la apă Scholl Velvet Smooth Pro îndepărtează fără nici un efort pielea uscată, întărită și îngroșată de pe călcâie.

Pila reîncărcabilă are un mâner moale, de formă ergonomică, datorită căruia poate fi utilizată confortabil, chiar și în cadă sau la duș. În plus, capul cu role special concepute funcționează eficient, atât pe picioarele uscate, cât și pe cele umede. Veți vedea cum, în doar câteva minute, picioarele dvs. vor arăta ca după o vizită la un salon de înfrumusețare.

Caracteristici:

  • este foarte eficient, încă de la prima utilizare
  • îndepărtează delicat pielea tare și îngroșată
  • lasă pielea de pe tălpi minunat de fină
  • poate fi folosită și în timpul dușului/îmbăierii
  • încape comod în mână, datorită mânerului ergonomic
  • oferă 2 viteze de operare
  • simplu de încărcat

Mod de utilizare:
Porniți pila și, cu mișcări circulare, treceți-o cu grijă peste pielea întărită de pe călcâie.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Scholl

p>Brandul Scholl știe că, dacă aveți picioare frumoase și sănătoase, vă veți simți bine în general. Firma Scholl are peste 100 de ani de experiență în domeniul îngrijirii picioarelor, iar produsele sale vindecă afecțiunile picioarelor pentru persoanele din întreaga lume. Încredințați-vă picioarele produselor brandului Scholl, ca să fie răsfățate!
Istoria brandului Scholl datează încă din 1904, când fondatorul brandului, dr. William Mathias Scholl, a creat primele branțuri brevetate, ceea ce a însemnat o revoluție totală în ceea ce privește confortabilitatea pantofilor. Curând, au urmat alte produse inovatoare, astfel încât oamenii și-au putut cumpăra în scurt timp sandale cu calapodul modelat anatomic, de mare succes pe plan internațional.
În prezent, brandul Scholl oferă nu numai pantofi anatomici de înaltă calitate, ci și produse unice, destinate îngrijirii complete a piciorului. În sortimentul brandului găsiți creme pentru îngrijirea picioarelor, preparate pentru pielea îngroșată, spray pentru pantofi, pile și răzătoare pentru picioare sau produsul preferat: popularele pernuțe cu inserții de gel, care protejează picioarele de bătături.  

Rating Scholl Velvet Smooth Pro5