Săpunuri naturale

Cele mai vândute

Se poate și fără pic de chimie! Dacă alegeți să evitați substanțele chimice în produsele cosmetice, săpunurile naturale vor fi perfecte pentru dvs. Acestea conțin uleiuri naturale de cea mai bună calitate, substanțe regeneratoare, extracte din plante sau particule abrazive.

Săpunurile naturale sunt extrem de delicate cu pielea și, în plus, nu dăunează naturii. Le găsiți ori sub formă solidă, ori sub formă lichidă și au un mod de folosire universal. Există chiar și săpunuri naturale pentru piele acneică, care au ca rezultat o piele perfect curată și, de asemenea, calmează iritațiile.

Săpunuri naturale lichide

Le puteți folosi atât în baie, cât și în bucătărie. Săpunurile lichide sunt ușor de dozat și, astfel, vă vor scăpa mâinile de grăsime și de mirosurile neplăcute, într-o clipită. Nu doar dvs., ci și musafirii vor aprecia, cu siguranță, mirosul natural de tea tree, de citrice sau de aloe vera.

Unele săpunuri lichide naturale sunt ideale și pentru părul și scalpul dvs., deoarece acestea nu usucă scalpul, ci, din contră, îl hidratează, așa că nu trebuie să vă temeți de mâncărime sau de iritații. Ca bonus, părul dvs. va aveau un miros nemaipomenit.

Săpunuri naturale solide

Dacă preferați săpunurile solide, notino.ro va fi locul ideal pentru dvs. Săpunurile solide, de regulă, rezistă un timp foarte lung (aproximativ două luni) și sunt perfecte atât pentru spălarea mâinilor, cât și pentru spălarea feței sau a întregului corp.

Pe notino.ro veți găsi săpunuri naturale pentru față, mâini și corp, de la Le Petit Olivier, Weleda, L’Occitane și multe alte branduri de cosmetice naturale. Alegeți-vă produsul cel mai bun pentru dvs.