SANTINI Cosmetic Diamond Blue parfum pentru masina

1×
SANTINI Cosmetic Diamond Blue parfum pentru masina
SANTINI Cosmetic Diamond Blue parfum pentru masina
50 ml

Cod: STN0017 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere SANTINI Cosmetic Diamond Blue
Compoziție

Odorizantul auto SANTINI Cosmetic Diamond Blue transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat. Interiorul vehiculului devine confortabil, plăcut parfumat și plin de armonie.

Caracteristici:

  • parfum proaspăt
  • parfum de vară

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În contact cu pielea poate determina o sensibilizare. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi a se consulta specialistul. A se evita contactul cu ochii.

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Compozitie
tonuri marine
Categoria parfumurilor de interior
fresh

Despre brand SANTINI Cosmetic

Sunt calitatea și originalitatea atributele după care selectați atât parfumurile personale, cât și pe cele de interior? Brandul britanic SANTINI Cosmetic satisface toate cerințele iubitorilor de parfumuri, oricât de pretențioși.

Cosmeticele SANTINI oferă produse de top, care reflectă cele mai noi tendințe și sunt fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate, provenind cu precădere din Franța, SUA sau Italia. Parfumurile și cosmeticele pentru îngrijirea corpului au compoziții parfumate de excepție. Indiferent dacă preferați arome de fructe dulci, de flori delicate sau, de ce nu, arome orientale intense, acest brand vă oferă exact cea ce doriți.

Pentru parfumarea casei, apelați la un difuzor sau la un odorizant de interior, care personalizează confortabil orice spațiu. Ați dori să vă răsfățați cu arome fermecătoare și în călătorie? Parfumurile de mașină SANTINI transformă interiorul automobilului într-un mediu armonios, indiferent încotro vă îndreptați.

Rating SANTINI Cosmetic Diamond Blue1