Salvatore FerragamoAcqua Essenziale Blu Eau de Toilette pentru bărbați

2×
Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu Eau de Toilette pentru bărbați
Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu Eau de Toilette pentru bărbați
30 ml

Cod: SAF0810 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse de peste 200 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un Discovery Box cu mini parfumuri.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu
Compoziție

Răcoriți-vă cu un cocktail revigorant în zilele fierbinți de vară! Apa de toaletă pentru bărbați Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu este o cascadă uimitoare plină de prospețime, care vă redă instantaneu energia necesară, chiar și în cele mai călduroase zile de vară. un parfum proaspăt și intens cu un caracter magnetic și o senzualitate unică, potrivit pentru bărbații adevărați.

  • parfum aromatic
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziția parfumului
Vârful piramidei parfumate oferă o prospețime irezistibilă, datorită acordurilor revigorante de lămâie și bergamotă îmbinate cu cardamom. Puternică și elegantă, inima creației pulsează note de cedru și nagarmotha. Baza aromată, impresionează cu acorduri de patchouli intens, benzoin și ambroxan, ceea ce oferă parfumului atracție și senzualitate.

Povestea parfumului
Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu este un parfum oriental cu tonuri proaspete, lansat în anul 2014 de către renumitul parfumier Alberto Morillas. Cu un design elegant și cu o culoare intensă de albastru, sticla parfumului reprezintă prospețimea, puritatea și forța valurilor oceanice. O experiență de neegalat care vă va oferi siguranță și încredere în sine pe tot parcursul zilei.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lamaie, cardamom, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cedru, nagarmotha
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, ambroxan, patchouli, tonka
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu2