Sally Hansen Complete Salon Manicure

lac pentru intarirea unghiilor

Sally Hansen Complete Salon Manicure lac pentru intarirea unghiilor
Sally Hansen Complete Salon Manicure lac pentru intarirea unghiilor
Sally Hansen Complete Salon Manicure lac pentru intarirea unghiilor
culoare 120 Luna Pearl 14,7 ml
26RON

Cod: SHN1732 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 22.11.2018
ridicare personală
joi, 22.11.2018
Sally Hansen Complete Salon Manicure
culoare 120 Luna Pearl 14,7 ml | 26RON

Descriere cosmetice Sally Hansen Complete Salon Manicure

Lacul de unghii Sally Hansen Complete Salon Manicure Complete Salon Manicure asigură, în scurt timp, unghii frumoase și îngrijite.

Caracteristici:

  • culori strălucitoare și bogate
  • menține unghiile sănătoase și frumoase
  • conferă un luciu intens
  • are efectul unei manichiuri cu gel

Cum se utilizează:
Lacul se aplică pe unghiile curate și degresate, cu ajutorul pensulei. Pentru un rezultat mai estetic, se vor aplica 2 straturi.

Despre brand Sally Hansen

Cosmetice Sally Hansen | Sally Hansen este unul dintre brandurile cele mai de succes in ingrijirea unghiilor. Marca poarta numele fondatorului, care la sfarsitul anilor cincizeci ai secolului trecut a conceput lacul de unghii Hard As Nail cu care si-a castigat rapid popularitatea imensa, nu numai in randul publicului, dar si in randul consumatorilor profesionisti.
Produsele cosmetice pentru unghii Sally Hansen contin extracte din plante si ingrediente exclusive, cum ar fi perla sau calciul coral, proteine​​, care furnizeaza vitaminele si mineralele necesare unghiilor, prevenind uscarea lor. In compozitia lor nu se gasesc formaldehide sau tolueni si nu sunt testate pe animale, ci exclusiv prin metode alternative.
Sally Hansen este in prezent considerat lider mondial pe piata cosmeticelor pentru unghii, bucurandu-se de o experienta indelungata si colaborari cu celebrii designeri de moda. Dar pe langa produse cosmetice sau destinate tratarii unghiilor deteriorate (lacuri pentru intarire , uleiuri nutritive, etc), Sally Hansen se concentreaza si pe dezvoltarea de alte produse ca airstocking sau creme.
Filozofia Sally Hansen este simpla - directionarea consumatorilor spre produse de inalta calitate, eficiente, care sunt usor de aplicat si au preturi accesibile. Trebuie mentionat faptul ca marca pune la dispozitia consumatorilor si o gama larga de accesorii pentru manichiura:  foarfece, pile de unghii, penseta.