Treci la conținutul principal

SAINT-GERVAIS MONT BLANC

SAINT-GERVAIS MONT BLANC

Saint-Gervais Mont Blanc este un brand care utilizează efectele calmante și regeneratoare ale apei termale din regiunea montană franceză de lângă Saint-Gervais, în produsele sale cosmetice pentru piele și corp. Datorită acestei ape termale, toate produsele se disting printr-o concentrație ridicată a mineralelor, fiind ideale pentru tenul sensibil, atopic și eczematos sau pentru tenul predispus la acnee.

Povestea brandului francez Saint-Gervais Mont Blanc a început în 1807, când, după analize care au confirmat bogăția apelor izvorului termal Saint-Gervais în minerale ideale pentru regenerarea pielii problematice, notarul Joseph-Marie Gontard a deschis Băile Saint-Gervais. Persoane cu diverse afecțiuni dermatologice, inclusiv arsuri grave, au început terapia la aceste băi. În 1996, apa termală Saint-Gervais Mont Blanc a fost recunoscută de Academia Franceză de Medicină pentru efectele sale pozitive asupra tenului sensibil și atopic. Prima linie de produse de îngrijire a tenului cu apă termală Saint-Gervais Mont Blanc a fost creată în anul 2012.

Descoperiți cosmeticele Saint-Gervais Mont Blanc. Sunt bogate în minerale, precum magneziu, sulf, sodiu, calciu, potasiu, mangan, cu acțiune antioxidantă, dar și bor pentru stimularea proceselor regeneratoare. Printre bestseller-uri se numără spray-ul cu apă termală, Saint-Gervais Mont Blanc, care poate fi folosit ca ser calmant sau poate fi pulverizat peste machiaj, ca spray fixator. Printre celelalte produse populare se numără crema nutritivă de zi, Saint-Gervais Mont Blanc, crema regeneratoare de noapte, Saint-Gervais Mont Blanc, sau balsamul de corp cu efect calmant, Saint-Gervais Mont Blanc.

întregul text ascundeți textul