Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux

parfumuri unisex 30 ml

Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux parfumuri unisex 30 ml
parfumuri unisex 30 ml

Cod: ROJ0281 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux
parfumuri unisex 30 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux

Amber Aoud Absolue Précieux este un parfum oriental pentru bărbați și femei, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Misteriosul și senzualul parfum de lux Amber Aoud Absolue Précieux, de la Roja Parfums, reprezintă o interpretare subtilă și senzuală a noțiunii de compoziție orientală.

Lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud, aoud sau (în arabă) oudh, este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Roja Dove a combinat acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „lemnul zeilor“, cu alte ingrediente tradiționale din arta parfumeriei din Orientul Mijlociu, rezultatul fiind un parfum bogat, misterios, fascinant și senzual.

Așadar, Amber Aoud Absolue Précieux, de la Roja Parfums, este o simfonie de rășini prețioase și de lemn de agar: bogată, delicată, dulce, picantă și caldă. Parfumul Amber Aoud Absolue Précieux debutează cu note de lămâie, de limetă și de bergamotă. În inima sa înfloresc trandafirii, iasomia din Grasse, ylang-ylang-ul și smochinele, în timp ce baza conține tonuri de lemn de agar-agar, de chihlimbar, de benzoină, (toate ușor pieloase), alături de mesteacăn, mușchi de stejar, rădăcină de stânjenel, paciuli, mosc, lemn de santal, scorțișoară și șofran. Tonurile inițiale se împletesc în mod captivant cu inima floral senzuală, iar notele picante de la final îi conferă căldură, în timp ce smochina suculentă accentuează bogăția acestei baze, alcătuite din cele mai scumpe ingrediente posibile. Benzoina, chihlimbarul, irisul și moscul catifelează puternicul duo, format din lemnul de santal și cel de agar.

Impresionanta aromă orientală combină magistral aspectele lemnoase dominante, cu notele picante și cu atingerile de citrice și de flori, într-un rezultat inconfundabil și incomparabil. Roja Dove demonstrează cum parfumul Amber Aoud Absolue Précieux poate combina delicatețea, bogăția și senzualitatea misterioasă, într-o armonie perfectă.

Ambalajul este de asemenea somptuos. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Amber Aoud Absolue Précieux este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul Amber Aoud Absolue Précieux, de la Roja Parfums, este ambalat într-o cutie superbă, cu efect somptuos.

Parfumul Amber Aoud Absolue Précieux, de la Roja Parfums, este recomandat mai ales seara, în anotimpul rece. Îi va cuceri definitiv, în primul rând, pe iubitorii parfumurilor orientale cu note de oud, dar și pe toți cei care sunt în căutarea unui parfum senzual deosebit. Amber Aoud Absolue Précieux îi conferă celui care-l folosește o aură irezistibilă de lux, atrăgând asupra lui admirația celor din jur. Grație luxului de neegalat, degajat de fiecare detaliu, parfumul Amber Aoud Absolue Précieux, de la Roja Parfums, este cadoul perfect pentru cineva care dorește calitatea absolută.

Amber Aoud Absolue Précieux, de la Roja Parfums - tot ce are Orientul mai bun, capturat într-un parfum minunat, misterios și senzual.  

Compoziție

Note varf
bergamota, lamaie, limette
Note inima
iasomie, rose de mai, smochin, Ylang-Ylang
Note baza
agar, benzoin, cihlimbar, lemn de santal, mesteacan, mosc, mușchi de stejar, patchouli, radacina de iris, scortisoara, sofran
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Rating Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!