Roberto CavalliRoberto Cavalli Eau de Parfum pentru femei

30×
Roberto Cavalli Roberto Cavalli Eau de Parfum pentru femei
Roberto Cavalli Roberto Cavalli Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
425RON

Economisiți 55%
75 ml
189RON

În stoc | 252,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ROC0019
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Siguranța dvs. de sine poate fi la fel de îndrăzneață ca mersul felin al unei pantere. O puteți obține ușor, cu apa de parfum pentru femei Roberto Cavalli Roberto Cavalli, care vă trezește simțurile, vă subliniază atuurile și vă transformă într-o maestră în ale seducției.

  • un parfum floral oriental
  • pentru femeile care vor să pară sexy
  • un parfum mai intens, potrivit pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Din primele clipe, simțiți tonurile condimentate ale piperului, care se combină, la scurt timp, cu îmbătătoarele flori de portocal. Apoi pălesc ușor, pentru a pune în valoare aroma dulce a boabelor de tonka, în combinație cu vanilia caldă și accentele senzuale de benzoină, care desăvârșesc întreaga compoziție.

Povestea parfumului
Parfumul Roberto Cavalli Roberto Cavalli a fost lansat în anul 2012 și, de atunci, subliniază sex-appealul femeilor din întreaga lume.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
flori de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, benzoin, tonka
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Fiecare parfum Roberto Cavalli reflectă farmecul personal de excepție al creatorului său. Acest designer italian a intrat în atenția industriei modei în anii 70, când a inventat o tehnică specială de imprimare a textilelor. Aceasta i-a permis să experimenteze cu diverse materiale și modele și să-și deschidă propriul boutique în Saint-Tropez. Colecțiile de modă cu motive animale și exotice sau modelele tipice de blugi au devenit curând emblematice, fiind promovate chiar și de Brigitte Bardot.

Prima apă de parfum Roberto Cavalli, lansată în 2002, reflectă perfect stilul provocator al designerului. Just Cavalli, al doilea parfum Cavalli, creat în colaborare cu Maison Coty, a captivat femeile prin aroma sa florală cu bază lemnoasă. Astăzi, cele 40 de parfumuri și accesorii parfumate pentru femei și bărbați, inclusiv clasicele ape de bărbierit Roberto Cavalli, sunt tot atâtea fațete ale extravaganței și ale luxului italian.