Roberto Cavalli Just Cavallieau de toilette pentru femei

31×
Roberto Cavalli Just Cavalli eau de toilette pentru femei
Roberto Cavalli Just Cavalli eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
335RON

Economisiți 51%
75 ml
165RON

Cod: ROC0074 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.04.2020

Descriere parfum Roberto Cavalli Just Cavalli
Compoziție

Savurați din plin jocul seducției care se desfășoară în jungla urbană, iar dvs. conduceți vânătoarea. Apa de toaletă pentru femei Roberto Cavalli Just Cavalli este întruchiparea seducției provocatoare și a sex-appealului, datorită cărora deveniți irezistibilă.

  • un parfum floral senzual
  • pentru o femeie degajată, cu spirit liber
  • ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o notă îmbătătoare de neroli, urmată de aroma foarte feminină și la fel de amețitoare a gardeniei tahitiene. Compoziția este desăvârșită de notele de bază calde și lemnoase, care persistă pe piele ore în șir.

Povestea parfumului
Brandul italian Roberto Cavalli este sinonim cu luxul, metalele prețioase, opulența și imprimeurile cu motive animale. Exact aceste valori sunt reflectate de seducătorul parfum Just Cavalli din 2013, al cărui chip este fotomodelul Georgia May Jagger.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
extras din portocala amara
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tiare de flori
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
palisandru
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Roberto Cavalli

Fiecare parfum Roberto Cavalli reflectă farmecul personal de excepție al creatorului său. Acest designer italian a intrat în atenția industriei modei în anii 70, când a inventat o tehnică specială de imprimare a textilelor. Aceasta i-a permis să experimenteze cu diverse materiale și modele și să-și deschidă propriul boutique în Saint-Tropez. Colecțiile de modă cu motive animale și exotice sau modelele tipice de blugi au devenit curând emblematice, fiind promovate chiar și de Brigitte Bardot.

Prima apă de parfum Roberto Cavalli, lansată în 2002, reflectă perfect stilul provocator al designerului. Just Cavalli, al doilea parfum Cavalli, creat în colaborare cu Maison Coty, a captivat femeile prin aroma sa florală cu bază lemnoasă. Astăzi, cele 40 de parfumuri și accesorii parfumate pentru femei și bărbați, inclusiv clasicele ape de bărbierit Roberto Cavalli, sunt tot atâtea fațete ale extravaganței și ale luxului italian.

Rating Roberto Cavalli Just Cavalli