Rexona Maximum Protection Active Shield anti-perspirant crema

Rexona Maximum Protection Active Shield anti-perspirant crema
Rexona Maximum Protection Active Shield anti-perspirant crema
45 ml

Cod: RXN1589 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Rexona Maximum Protection Active Shield
Caracteristici

Antiperspirantul Rexona Maximum Protection Active Shield absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.

Caracteristici:

  • oferă o protecție de lungă durată
  • protejează eficient împotriva transpirației
  • conferă prospețime
  • protejează împotriva mirosurilor neplăcute

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se poate repeta oricând în timpul zilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare.

Caracteristici

Tipul ambalajului
deodorant crema
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Rexona

p>Frumusete Rexona | Rexona - protectie garantata impotriva transpiratiei .Produsele  Rexona sunt  marca Unilever , unul dintre cei mai mari producatori de produse alimentare si produse de ingrijire personala si de uz casnic din lume . Aceste produse sunt unele dintre cele mai bine vandute din categoria de deodorante si antiperspirante .
Tehnologia patentata MOTIONSENSE  permite produselor marca Rexona sa fie cu un pas inaintea altor produse din aceeasi categorie ce  previn si protejeaza  impotriva manifestarilor neplacute ale transpiratiei . Rexona  contine particule care elibereaza prospetime la fiecare miscare.
Rexona ofera o gama larga de antiperspirante pentru barbati si femei . Puteti alege in functie de preferintele dumneavoastra dintre antiperspirante solide , antiperspirante spray sau " roll-n " si , de asemenea puteti  alege diferite arome si efecte suplimentare . Foarte populara este seria Crystal Clear cu formula impotriva urmelor  albe si protectie de 48 de ore impotriva transpiratiei . Daca alegeti oricare dintre produsele Rexona anti - perspirante , puteti fi siguri ca ati ales un produs ce va va furniza prospetime pentru intreaga zi.
Rexona este o garantie a prospetimii chiar si in cele mai dificile zile.

Rating Rexona Maximum Protection Active Shield