Treci la conținutul principal

Rexaline

Despre brandul Rexaline

Apa este nu doar sursa vieții, ci și cel mai mare ajutor în lupta împotriva îmbătrânirii tenului. De aceea, produsele cosmetice de la brandul de lux Rexaline mențin pielea hidratată și previn pierderea umidității naturale, prin aceasta conferind pielii un aspect tineresc.

Povestea brandului Rexaline începe în anul 2008. Totul începe cu sportivul de performanță Alexander Cukier, pe care îl deranja pielea uscată. De aceea, s-a decis să se asocieze cu omul de știință Gene Beilis și, împreună, să deschidă laboratoarele AG Labs. După câțiva ani, aceștia au creat tehnologii inovatoare, care, datorită hiperhidratării, întineresc tenul. Baza oricărui produs de la Rexaline este un complex, cu aceeași denumire, al cărui ingredient de bază este acidul hialuronic, recunoscut pentru efectele sale benefice anti-aging.

Convingeți-vă de efectele produselor cosmetice Rexaline pe propria piele. Încercați, de exemplu, masca pentru întinerire Rexaline Hydra-Shock, serul concentrat pentru ten obosit, Rexaline Hydra-BigBang, tratamentul antirid Rexaline Line-Killer sau gama de hidratare Rexaline Hydra-Dose. Rezultatele vor fi vizibile într-o clipă.

întregul text ascundeți textul