Replay for HerEau de Toilette pentru femei

2×
Replay for Her Eau de Toilette pentru femei
Replay for Her Eau de Toilette pentru femei
40 ml

Cod: REP0010 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Replay for Her
Compoziție

Replay for Her este un parfum incantator si seducator, ce-ti confera un sentiment de libertate de neuitat. Esentele lui te invaluie inca de la inceput cu note citrice, pline de prospetime, amestecate cu cele de mar. Trece apoi catre notele centrale vibrante si seducatoare de prune si lemn. Esentele incantatoare de lemn rar si tonka, confera un sentiment de relaxare si pasiune.

Datorita combinatiilor unice si inovatoare, Replay for Her, este un parfum ideal pentru femeile senzuale si originale, ce adora unicitatea. Preda-te esentelor pline de optimism si bucurie, si experimenteaza sentimentul unic de incantare. Replay for Her este un parfum potrivit oricarei ocazii. Lasa-te invaluita de esentele captivante ale parfumului Replay for Her.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
citrice, mar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
pruna, lemn
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de guaiac, tonka
Grupe de parfumuri
citrice, de fructe

Despre brand Replay

Parfumuri Replay  - Istoria marcii italiene Replay dateaza din 1978, cand aceasta a fost inregistrata de catre Claudio Buziol.Brand-ul Replay caracteriza iniţial producerea de blugi cu un stil original, caracteristic design-ului italian şi materialelor de o calitate excelenta.Astăzi, Replay are mai mult de 220 de puncte de vânzare la nivel mondial, care oferă, deasemenea, lenjerie, pantofi, ochelari de soare si parfumuri Replay. Parfumurile Replay sunt populare astăzi ca fiind iniţial produs de marcă pentru blugi.

Rating Replay for Her2