Reduceri speciale parfumuri

Produsele din aceasta oferta speciala prezinta mici defecte, ceea ce le face imposibil de vandut la pretul unui produs nou.

 

Aceste produse au fost folosite pentru sedinte foto, deci nu mai au folia de impachetare (tipla), cutia produsului a fost afectata in timpul transportului (sau in timpul manipularii din depozit) sau prezinta defecte minore vizibile pe recipient, FARA A AFECTA in vreun fel calitatea parfumului.

O parte din produse au mai putin continut, minim 90%. Pe fiecare pagina a produselor veti gasi informatii detaliate despre starea lor si defectul pe care il prezinta. Mirosul parfumului nu este alterat, deci puteti conta pe calitate 100%, exceptand defectele minore.

întregul text ascundeți textul

 • Montale Intense So Irisextract de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04217

  Mai multe informatii

  Parfumul Montale Intense So Iris este destinat tuturor celor care iubesc şi apreciază luxul ingredientelor de primă clasă și compozițiile neobișnuite.parfum floral lemnosparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  547 RON
  Reducere: 97 RON

 • Montale Aoud Queen Roseseau de parfum pentru femei 100 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: MNT04233

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Queen Roses este un parfum feminin floral oriental, cu note puternice de trandafiri și de oud. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Queen Roses amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Nota centrală a parfumului Aoud Queen Roses, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în Montale Aoud Queen Roses cu aroma de trandafiri, într-o altă interpretare a acestui duo îndrăgit. Apa de parfum Aoud Queen Roses prezintă cei mai frumoși trandafiri din localitatea franceză Grasse și din Arabia, pe o bază de hibiscus din Guineea. Aroma narcotică, adâncă și întunecată a trandafirilor variază în intensitate, într-o simfonie parfumată cu alte note. Paciuli-ul, pielea, hibiscusul și, desigur, lemnul de oud, din structura parfumului Aoud Queen Roses, se combină într-una dintre cele mai reușite compoziții din lemn de oud și trandafiri, cu acorduri de paciuli. Atractivul parfum oriental Aoud Queen Roses oferă o îmbinare interesantă între dulceața cremoasă delicată și fațetele întunecate. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum pentru adevărate regine.  Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Queen Roses utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Grație senzualității, profunzimii și unui anumit farmec tainic, Aoud Queen Roses este un parfum deosebit de potrivit pentru sezonul rece. Poate fi folosit și ziua, dar radiază în mod special seara. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Queen Roses este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Queen Roses, de culoarea de un auriu mat a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Queen Roses - un parfum oriental din lemn de oud, trandafiri regali și paciuli.

  333 RON
  Reducere: 37 RON

 • Montale Aoud Foresteau de parfum unisex 100 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: MNT04239

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Forest este un parfum unisex proaspăt, cu note puternice de oud și cu tonuri marine. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Forest amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Nota centrală a compoziției parfumului Aoud Forest o formează lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar-agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“. Aoud Forest oferă o abordare creativă a conceptului de parfum proaspăt. Debutul parfumului întruchipează vara la mare. Notele marine, cu prospețimea citrică de lămâie și grepfrut, sunt complementate de acordurile de rozmarin și de ghimbir. Această deschidere acvatică este urmată de acordurile de pădure verde, sub soarele verii. Moscul și trandafirii îmblânzesc și leagă întreaga compoziție. Parfumul Aoud Forest oscilează între prospețime și plenitudine, fiind așadar un parfum de vară foarte original, cu o altă abordare a temei lemnului de oud. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. În parfumul Aoud Forest a creat o combinație magistral echilibrată, de oud în armonie cu tonuri verzi. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Forest utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Grație fațetelor sale luminoase și jucăușe, parfumul Aoud Forest este potrivit în sezonul cald, ca parfum de zi. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile proaspete de vară și nota de oud, într-o combinație inedită. Aoud Forest este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Forest, de culoarea maron închis, cu străluciri aurii și lucioasă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Forest - o pădure cu parfum marin.

  366 RON
  Reducere: 41 RON

 • Montale Nepal Aoudeau de parfum unisex 100 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: MNT04247

  Mai multe informatii

  Nepal Aoud, de la Montale, este un parfum unisex, oriental și lemnos, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Nepal Aoud amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Una dintre notele centrale ale parfumului Nepal Aoud, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, apare în parfumul Nepal Aoud, de la Montale, într-o compoziție versatilă și bine echilibrată, cu fațete picante, lemnoase, pieloase, florale și moscate. Parfumul Nepal Aoud, de la Montale, debutează cu acorduri de lemn de oud, de piele, de cuișoare, de șofran și de rășină elemi. În inima sa înfloresc note de trandafiri și de ambră, iar baza constă în vanilie, mosc alb și piele. Magnificul oud nepalez domină, dintr-un nor orbitor și picant de nucșoară și de șofran din Cașmir, susținut de inima din trandafiri bulgărești și ambră intensă. Baza este senzuală și seducătoare, grație moscului și pielii, iar vanilia îi conferă delicatețe. Nepal Oud este un parfum unic, inconfundabil și de neuitat. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A interpretat în mod uimitor combinația populară de oud cu mosc, într-un parfum care merită toată atenția. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Nepal Aoud utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Nepal Aoud, de la Montale, se poate folosi pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Îi va câștiga pe admiratorii aromei de lemn de oud, mai ales într-o compoziție creativă și dinamică, cu acorduri de vanilie și de chihlimbar. Îl vor iubi, de asemenea, cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Nepal Aoud, de culoarea de un alb pur, cu decorațiuni aurii, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Nepal Aoud, de la Montale - o interpretare versatilă, elegantă, seducătoare și cu totul originală a lemnului de oud.

  311 RON
  Reducere: 34 RON

 • Montale Aoud Senseeau de parfum unisex 100 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: MNT04250

  Mai multe informatii

  Aoud Sense, de la Montale, apă de parfum unisex. Aoud Sense este un parfum unisex lemnos aromatic, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Sense amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Aoud Sense, de la Montale prezintă îndrăgitul duo de oud și trandafiri, de data aceasta în compania citricelor. Unul dintre ingredientele principalele ale parfumului Aoud Sense - și unul dintre cele preferate de Pierre Montale - este lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), un ingredient fascinant, cu aromă rășinoasă. Este cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, apare, în cazul parfumului Aoud Sense, de la Montale, împreună cu trandafirul, fiind completat în mod unic de citrice suculente. Aoud Sense debutează cu acorduri de portocale, de mandarine, de piper negru și de cuișoare, în inima parfumului radiază lemnul de oud și trandafirul bulgăresc, iar baza este formată din note de vetiver haitian. Per ansamblu, parfumul Aoud Sense combină creativ fațetele citrice, de trandafiri și de oud, desăvârșite de aspecte picante proaspete și de o atingere ușoară de dulceață. Este, în același timp, suculent, proaspăt, picant și senzual. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un alt parfum cu totul original, care merită toată atenția, chiar și din partea celor mai fini cunoscători. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Sense utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Aoud Sense, de la Montale este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, în orice anotimp. Dar are cel mai frapant efect primăvara și toamna. Va atrage iubitorii aromelor de trandafiri și de oud, într-o formă originală de top. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Sense, de culoarea de un violet umbrit a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Aoud Sense, de la Montale - trandafiri, lemn de oud și citrice, într-un original parfum aromatic lemnos.

  416 RON
  Reducere: 46 RON

 • Montale Aoud Flowerseau de parfum unisex 50 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: MNT04266

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Flowers este un parfum floral masculin, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Flowers amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Nota centrală a compoziției parfumului Aoud Flowers o formează lemnul de Aquilaria, numit lemnul vulturului, lemn de agar-agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“. Aoud Flowers reprezintă o interpretare originală a îndrăgitei combinații între lemnul de agar-agar și regina florilor, trandafirul. Debutul proaspăt al parfumului aparține notelor de bergamotă, îmbinate cu trandafirul bogat și flancate interesant de alte note florale, dintre care se remarcă mușcata africană. Virilitatea parfumului este subliniată de notele lemnoase - lemnului de oud i se adaugă lemnul de santal și cel de tec. Un strop de șofran și un ecou de mosc îi conferă compoziției o înaltă originalitate. Aoud Flowers este o fascinantă apă de parfum, care dă impresia unui nectar, cu dulceața temperată de tonurile lemnoase. Un ușor aer feminin este dat de prospețimea bergamotei și de senzualitatea moscului. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, parfumul Aoud Flowers utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită profunzimii și intensității sale, parfumul Aoud Flowers este adecvat în special pentru lunile reci, atât pentru zi, cât și pentru seară. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Flowers este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Flowers, de culoarea albastru închis, metalizată și strălucitoare a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Flowers - o odă orientală, pe note de oud și de trandafir.

  284 RON
  Reducere: 31 RON

 • Montale Aoud Legendeau de parfum unisex 100 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: MNT04286

  Mai multe informatii

  Parfumul Montale Aoud Legend este destinat tuturor celor care iubesc şi apreciază luxul ingredientelor de primă clasă și compozițiile neobișnuite.parfum lemnosparfum pielosparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru seară și ocazii deosebite

  322 RON
  Reducere: 36 RON

 • Montale The New Roseeau de parfum unisex 100 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: MNT04285

  Mai multe informatii

  Montale The New Rose Eau de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.parfum lemnosparfum citricparfum de flori și fructeparfum dulceparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru fiecare zi

  416 RON
  Reducere: 46 RON

 • Montale Original Aoudseau de parfum unisex 50 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: MNT04321

  Mai multe informatii

  Original Aouds, de la Montale, este un parfum unisex, oriental și lemnos. Aparține gamei brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită, ca și pentru pasiunea față de nota de oud. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Original Aouds amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Una dintre notele centrale ale parfumului Original Aouds, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, este în parfumul Original Aouds, de la Montale nota principală, de fapt singura. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat o altă interpretare originală și nespus de reușită a notei de oud. Cu o singură notă, parfumul Original Aouds, de la Montale, a dezvoltat aspectele lemnoase și picante ale lemnului de oud, astfel încât aroma sa profundă și echilibrată are un efect de-a dreptul vindecător. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Original Aouds utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Parfumul Original Aouds, de la Montale, este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Acest parfum va câștiga inimile iubitorilor notei de oud, în special în forma sa autentică cea mai intensă. Îl vor iubi, de asemenea, cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Original Aouds, de culoarea aurie mată a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Original Aouds, de la Montale - o odă încântătoare, adusă minunatului lemn de oud.

  370 RON
  Reducere: 41 RON

 • Montale Attareau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04325

  Mai multe informatii

  Attar, de la Montale este un parfum feminin floral oriental, cu un puternic accent pus pe nota de trandafiri. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, prezintă o uimitoare combinație între lemnul prețios și cei mai minunați trandafiri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Attar amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Puternic și fermecător, parfumul Attar reprezintă adevărata aromă a maharajahilor, obținută prin dubla distilare a lemnului de santal din Mysore și a trandafirilor bulgărești. Compoziția simplă, cu note de lemn rar, are ca rezultat un parfum exotic fascinant, care evocă antica magie a Orientului, cu secrete și profunzimi ascunse. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. În parfumul Attar, a creat o combinație magistral echilibrată, între lemnul prețios și trandafirii unici. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Attar utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Se poate folosi întregul an, în orice moment al zilei. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de lemn prețios și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Parfumul Attar este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Attar, de culoarea de un auriu pal și mat a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Attar, de la Montale - exotism, forță și vraja parfumurilor maharajahilor de odinioară.

  305 RON
  Reducere: 54 RON

 • Montale Aoud Flowerseau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04332

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Flowers este un parfum floral masculin, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Flowers amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Nota centrală a compoziției parfumului Aoud Flowers o formează lemnul de Aquilaria, numit lemnul vulturului, lemn de agar-agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“. Aoud Flowers reprezintă o interpretare originală a îndrăgitei combinații între lemnul de agar-agar și regina florilor, trandafirul. Debutul proaspăt al parfumului aparține notelor de bergamotă, îmbinate cu trandafirul bogat și flancate interesant de alte note florale, dintre care se remarcă mușcata africană. Virilitatea parfumului este subliniată de notele lemnoase - lemnului de oud i se adaugă lemnul de santal și cel de tec. Un strop de șofran și un ecou de mosc îi conferă compoziției o înaltă originalitate. Aoud Flowers este o fascinantă apă de parfum, care dă impresia unui nectar, cu dulceața temperată de tonurile lemnoase. Un ușor aer feminin este dat de prospețimea bergamotei și de senzualitatea moscului. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, parfumul Aoud Flowers utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită profunzimii și intensității sale, parfumul Aoud Flowers este adecvat în special pentru lunile reci, atât pentru zi, cât și pentru seară. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Flowers este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Flowers, de culoarea albastru închis, metalizată și strălucitoare a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Flowers - o odă orientală, pe note de oud și de trandafir.

  321 RON
  Reducere: 57 RON

 • Montale Crystal Flowerseau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04338

  Mai multe informatii

  Crystal Flowers, de la Montale, este un parfum unisex floral oriental, cu un puternic accent pus pe nota de trandafiri. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Crystal Flowers este un parfum delicat și senzual, cu tonuri proaspete. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Crystal Flowers amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Compoziția apei de parfum Crystal Flowers, de la Montale, constă în tonuri de mandarine, de trandafiri, de ambră și de mosc. Trandafirii din Valea Dades din Maroc și mandarina italiană se combină cu moscul alb, cu lăcrămioara și cu citricele, într-o aromă delicată și senzuală. Rezultatul este un parfum ușor de folosit, bogat și, în același timp, delicat și confortabil. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Crystal Flowers utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A interpretat într-un mod neobișnuit nota de trandafiri, creând un parfum care merită toată admirația. Crystal Flowers, de la Montale, se poate folosi tot anul, atât în timpul zilei, cât și seara. Fațeta sa proaspătă radiază însă cel mai intens în anotimpul cald. Va câștiga inimile celor cărora le plac trandafirii, mai ales într-o compoziție orientală, cu aspecte senzuale și răcoritoare. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Crystal Flowers, de culoarea roz, delicată și strălucitoare a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Crystal Flowers, de la Montale – un parfum delicat, senzual și înviorător, de trandafiri, într-o compoziție orientală.

  303 RON
  Reducere: 54 RON

 • Montale Original Aoudseau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04340

  Mai multe informatii

  Original Aouds, de la Montale, este un parfum unisex, oriental și lemnos. Aparține gamei brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită, ca și pentru pasiunea față de nota de oud. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Original Aouds amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Una dintre notele centrale ale parfumului Original Aouds, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, este în parfumul Original Aouds, de la Montale nota principală, de fapt singura. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat o altă interpretare originală și nespus de reușită a notei de oud. Cu o singură notă, parfumul Original Aouds, de la Montale, a dezvoltat aspectele lemnoase și picante ale lemnului de oud, astfel încât aroma sa profundă și echilibrată are un efect de-a dreptul vindecător. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Original Aouds utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Parfumul Original Aouds, de la Montale, este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Acest parfum va câștiga inimile iubitorilor notei de oud, în special în forma sa autentică cea mai intensă. Îl vor iubi, de asemenea, cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Original Aouds, de culoarea aurie mată a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Original Aouds, de la Montale - o odă încântătoare, adusă minunatului lemn de oud.

  384 RON
  Reducere: 68 RON

 • Montale Amandes Orientaleseau de parfum unisex 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04349

  Mai multe informatii

  Montale Amandes Orientales este un parfum unisex oriental, de vanilie, cu un puternic acord de migdale. Migdalele ușor coapte și vanilia caldă se împletesc, într-o apă de parfum creată de un brand renumit pentru pasiunea sa pentru Orient și Arabia și pentru istoria magică a acestor locuri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat acestui parfum amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Compoziția minimalistă a parfumului Amandes Orientales este construită în jurul acordurilor de migdale și de vanilie. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum deosebit de original, din doar două note. Amandes Orientales nu este genul de parfum dulce, la care ne-am aștepta judecând după ingredientele principale. Este delicat și-i descoperim subtonuri interesante și misterioase, de narghilea și de tămâie. Parfumul debutează cu aroma foarte naturală, ușor amăruie, de migdale, treptat dominată de aroma vaniliei. Întreaga compoziție evoluează spre o aromă profundă, delicată, dulce și misterioasă, care-l înfășoară pe cel care-l folosește într-o aură magnetică. Toate creațiile lui Pierre Montale utilizează materiale naturale, de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, care dau parfumului persistență. Nici Amandes Orientales, al cărui nume poate fi tradus ca „Migdale Orientale“, nu face excepție. Eleganța, profunzimea și căldura sa prietenoasă recomandă parfumul Amandes Orientales atât pentru zi, cât și pentru seară, mai ales în lunile reci ale anului. Va câștiga inimile femeilor și bărbaților cărora le place mirosul de migdale și de vanilie, îmbinate într-un parfum original și de calitate. Încercați-l, dacă vă atrag magia și istoria Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoanele originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Amandes Orientales, de culoarea argintie metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Amandes Orientales - parfum de migdale cu vanilie, într-un voal de magie orientală.

  229 RON
  Reducere: 40 RON

 • Montale Boisé Vanilléeau de parfum pentru femei 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04353

  Mai multe informatii

  Boisé Vanilié, de la Montale, este un parfum oriental de vanilie, pentru femei. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Boisé Vanilié ne prezintă un parfum unic și complex, într-o interpretare lemnoasă și picantă a vaniliei. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Boisé Vanilié amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Compoziția apei de parfum Boisé Vanilié constă în acorduri de lămâie, bergamotă, lavandă, mușcată, cedru, iris, paciuli, boabe de tonka, piper și, desigur, vanilie.  Per ansamblu, aroma totală - care plasează o minunată notă de vanilie într-o compoziție cu aspecte picante, proaspete, aromatice, lemnoase și citrice - este profundă și atrăgătoare. Inima florală și baza de paciuli și de fasole tonka îi conferă apei de parfum Boisé Vanilié armonie și senzualitate. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un alt parfum construit în jurul vaniliei, cu dulceața diminuată de citrice și în contrast uimitor cu mirodeniile și cu notele lemnoase. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Boisé Vanilié utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Parfumul Boisé Vanilié se poate folosi atât ziua, cât și seara, pe tot parcursul anului. Se va bucura de preferința femeilor care apreciază aroma de vanilie, mai ales în stil oriental. Va fi îndrăgit, de asemenea, de toți cei care apreciază combinația între calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Boisé Vanilié, de culoarea neagră, lucioasă și elegantă a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Boisé Vanilié, de la Montale - un parfum de vanilie sofisticat și profund, într-o compoziție unică, lemnos-aromatică.

  268 RON
  Reducere: 47 RON

 • Montale Brown Aoudeau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04359

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Montale Brown Aoud este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum lemnosparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  421 RON
  Reducere: 74 RON

 • Montale Candy Roseeau de parfum pentru femei 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04351

  Mai multe informatii

  Candy Rose, de la Montale este un parfum de flori și fructe pentru femei, plin de prospețime și de dulceață. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, prezintă opulenta combinație dintre suculentele fructe exotice și cei mai minunați trandafiri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Candy Rose amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Apa de parfum Candy Rose conține fructe roșii gurmande, de lici și suculentele portocale roșii (sau sângerii), învăluite delicat în senzualitatea trandafirilor, a crinilor și a paciuliei, pe o bază dulce de mosc alb și de vanilie. Bogata compoziție, din care nu lipsesc mandarinele, coacăzele negre, zmeura și florile de portocal, este un cocktail suculent, care, la debutul parfumului, dansează pe piele. Urmează un superb amestec floral pe o bază caldă și senzuală de vanilie, cu mosc și cu flori de portocal. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum perfect pentru femeia modernă. Bogăția optimistă a fructelor exotice, în combinație cu regina florilor, trandafirul, îi conferă parfumului Candy Rose un caracter incredibil de prietenos și de versatil. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Candy Rose utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Candy Rose se poate folosi tot anul, dar este remarcabil în lunile calde. Este un parfum de zi ideal.  Candy Rose, de la Montale, va câștiga femeile cărora le plac aromele de fructe, într-o compoziție inedită. Este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Candy Rose, de culoarea roz metalizat a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Candy Rose, de la Montale - trandafiri superbi, într-un coș plin de fructe suculente.

  200 RON
  Reducere: 35 RON

 • Montale Dew Muskeau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04350

  Mai multe informatii

  Dew Musk este un parfum oriental unisex, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Dew Musk amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Dew Musk, de la Montale, este o apă de parfum cu note de ylang-ylang și de mosc în rolurile principale, care redau magia Orientului. Mai precis, sugerează îmbinarea inedită între mosc și rouă. Îmbătătorul ylang-ylang, împreună cu florile de portocal fac ca parfumul Dew Musk să reprezinte o odă adusă farmecului fructelor orientale. Florile și fructele exotice introduc în mod atrăgător combinația senzuală de mosc și paciuli. În apa de parfum Dew Musk, de la Montale, găsim acorduri de flori de portocal, de ylang-ylang, de rodie, de paciuli și de mosc. Per ansamblu, parfumul floral lemnos, cu un strop de paciuli, dă impresia de senzual, dulce și proaspăt, fiind surprinzător de confortabil de folosit. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum moscat, floral oriental, plin de prospețime și de farmec. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Dew Musk utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Dew Musk, de la Montale, este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile de mosc, într-o interpretare orientală. Veți îndrăgi parfumul Dew Musk și dacă apreciați adevărata calitate și vă lăsați cu plăcere purtat de parfum într-o croazieră aromată. Dew Musk îl înfășoară pe cel care-l folosește într-o aromă orientală moscată, atât proaspătă cât și senzuală, care atrage fără greș atenția. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Dew Musk, de culoarea mată aurie a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Dew Musk, de la Montale - un parfum oriental senzual, revigorant și delicat, cu notele de mosc și de ylang-ylang în rolurile principale. 

  315 RON
  Reducere: 56 RON

 • Montale Ginger Muskeau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04347

  Mai multe informatii

  Ginger Musk, de la Montale, este un parfum unisex de mosc și de fructe, pentru femei și bărbați, cu accent pe nota de ghimbir. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă o irezistibilă combinație de tonuri aspre și delicat senzuale. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Ginger Musk amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Nota de ghimbir din apa de parfum Ginger Musk este sclipitoare, în combinație cu acordurile de mure, de mosc alb și de fructe de pădure roșii. Acordurile mai aspre, ale fructelor de pădure, creează o armonie irezistibilă cu senzualitatea subtilă a moscului. La debutul parfumului Ginger Musk, de la Montale, strălucește cel mai transparent ghimbirul, căruia i se adaugă moscul, care, împreună cu murele, îi conferă luminozitate și liniște. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum aparent simplu, moscat și de fructe, care evoluează într-un superb joc al contrastelor. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Ginger Musk utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Parfumul Ginger Musk, cu puternica sa notă senzuală și cu compoziția sa fascinantă, are suficient caracter pentru a-l acompania și la serate elegante pe cel care-l folosește. Se poate folosi întregul an, făcându-vă serile mai frumoase. Ginger Musk, de la Montale, îi va cuceri pe iubitorii aromei de mosc cu fructe, într-o compoziție inedită. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Ginger Musk, de culoarea deschisă, argintie, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Ginger Musk, de la Montale - un joc minunat al contrastelor dintre ghimbir, mosc și fructe.

  304 RON
  Reducere: 54 RON

 • Montale Steam Aoudeau de parfum unisex 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04354

  Mai multe informatii

  Parfumul Montale Steam Aoud este destinat tuturor celor care iubesc şi apreciază luxul ingredientelor de primă clasă și compozițiile neobișnuite.parfum orientalparfum lemnosparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua

  298 RON
  Reducere: 53 RON

 • Montale The New Roseeau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04356

  Mai multe informatii

  Montale The New Rose Eau de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.parfum lemnosparfum citricparfum de flori și fructeparfum dulceparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru fiecare zi

  393 RON
  Reducere: 69 RON

 • Montale Aoud Flowerseau de parfum unisex 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04366

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Flowers este un parfum floral masculin, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Flowers amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Nota centrală a compoziției parfumului Aoud Flowers o formează lemnul de Aquilaria, numit lemnul vulturului, lemn de agar-agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“. Aoud Flowers reprezintă o interpretare originală a îndrăgitei combinații între lemnul de agar-agar și regina florilor, trandafirul. Debutul proaspăt al parfumului aparține notelor de bergamotă, îmbinate cu trandafirul bogat și flancate interesant de alte note florale, dintre care se remarcă mușcata africană. Virilitatea parfumului este subliniată de notele lemnoase - lemnului de oud i se adaugă lemnul de santal și cel de tec. Un strop de șofran și un ecou de mosc îi conferă compoziției o înaltă originalitate. Aoud Flowers este o fascinantă apă de parfum, care dă impresia unui nectar, cu dulceața temperată de tonurile lemnoase. Un ușor aer feminin este dat de prospețimea bergamotei și de senzualitatea moscului. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, parfumul Aoud Flowers utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită profunzimii și intensității sale, parfumul Aoud Flowers este adecvat în special pentru lunile reci, atât pentru zi, cât și pentru seară. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Flowers este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Flowers, de culoarea albastru închis, metalizată și strălucitoare a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Flowers - o odă orientală, pe note de oud și de trandafir.

  268 RON
  Reducere: 47 RON

 • Montale Aoud Legendeau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04362

  Mai multe informatii

  Parfumul Montale Aoud Legend este destinat tuturor celor care iubesc şi apreciază luxul ingredientelor de primă clasă și compozițiile neobișnuite.parfum lemnosparfum pielosparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru seară și ocazii deosebite

  304 RON
  Reducere: 54 RON

 • Montale Aoud Damascuseau de parfum unisex 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MNT04375

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Damascus este un parfum oriental unisex, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Damascus amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Aoud Damascus este o combinație fascinantă între lemnul sofisticat de oud și aroma ușor acidă a minunaților trandafiri de Damasc. În completare, tămâia și balsamul de gurjum îi conferă parfumului originalitate. Una dintre notele centrale ale parfumului Aoud Damascus, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, formează, în parfumul Montale Aoud Damascus, un duo cu trandafirul de Damasc. Parfumul Aoud Damascus oferă o aromă simplă și, totodată, complexă. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A interpretat magistral combinația populară de oud, cu aroma dulce și profundă a trandafirului de Damasc. Cele două componente principale ale apei de parfum Aoud Damascus sunt însoțite de tămâie, de balsam de gurjum și de șofran. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Damascus conține ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Grație farmecului și profunzimii sale, parfumul Aoud Damascus este potrivit în orice moment al zilei, pe tot parcursul anului. Cel mai mult îi veți aprecia fațeta sa caldă în anotimpul rece. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Damascus este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Damascus, de culoarea mată, aurie metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Damascus - o odă pasională, la adresa trandafirului de Damasc.

  290 RON
  Reducere: 51 RON