Reduceri speciale parfumuri

Produsele din aceasta oferta speciala prezinta mici defecte, ceea ce le face imposibil de vandut la pretul unui produs nou.

 

Aceste produse au fost folosite pentru sedinte foto, deci nu mai au folia de impachetare (tipla), cutia produsului a fost afectata in timpul transportului (sau in timpul manipularii din depozit) sau prezinta defecte minore vizibile pe recipient, FARA A AFECTA in vreun fel calitatea parfumului.

O parte din produse au mai putin continut, minim 90%. Pe fiecare pagina a produselor veti gasi informatii detaliate despre starea lor si defectul pe care il prezinta. Mirosul parfumului nu este alterat, deci puteti conta pe calitate 100%, exceptand defectele minore.

întregul text ascundeți textul

Ai ales

 • Parfum
 • Reduceri speciale
Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Brand

Vezi mai multe …

Ratingul

 •   160
 •   155
 •   36
 •   5
 •   5
 • JOOP! Hommeeau de toilette pentru bărbați 200 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: JOP02787

  Mai multe informatii

  Apa de toaletă JOOP! Homme este esența farmecului masculin. Ușor de recunoscut, odată încercată este imposibil de trecut cu vederea, ceea ce definește o „signature fragrance“ memorabilă. un parfum oriental senzual pentru bărbatul matur și ancorat ferm în opiniile sale pentru zilele și serile reci Compoziția parfumuluiExplozia citrică de prospețime de la debut contrastează cu acordurile calde, de scorțișoară și cardamon. Inima conține note de iasomie mătăsoasă, de lăcrămioare și de heliotrop. Intens bărbătească, baza lemnoasă a acestei ape de toaletă dezvăluie tonuri de vanilie, cu paciuli, fasole tonka și lemn de santal. Povestea parfumuluiJOOP! Homme este un parfum al contrastelor. Este proaspăt, dar și cald, picant și sexy. Iese din granițele obișnuitului și îi împrumută celui care-l folosește natura sa curajoasă, hotărâtă și fermă. Încearcă-l fără ezitare!

  154 RON
  Reducere: 27 RON

 • Rasasi Khaltat Al Khasa Ma Dhan Al Oudheau de parfum unisex 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: RSS02357

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Rasasi Khaltat Al Khasa Ma Dhan Al Oudh este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum orientalparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  88 RON
  Reducere: 16 RON

 • Swiss Arabian Kashkhaeau de parfum unisex 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: SAB00929

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Swiss Arabian Kashkha este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum orientalparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru fiecare zi

  110 RON
  Reducere: 19 RON

 • Escentric Molecules Molecule 01eau de toilette unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: ECN01136

  Mai multe informatii

  Dacă sunteți curios și deschis experimentelor, nu lăsați să vă scape apa de toaletă Escentric Molecules Molecule 01. O creație garantată să încânte toți iubitorii și iubitoarele de parfumuri lemnoase, care doresc să iasă din mulțime și să încerce lucruri absolut unice. un parfum lemnos de mosc, pentru femei și bărbați   pentru iubitorii descoperirilor noi și originale poate fi folosit întregul an, dimineața și seara Compoziția parfumuluiCaracterul excepțional al parfumurilor Escentric Molecules se bazează pe faptul că apar în perechi, un parfum fiind o sinteză de ingrediente (așa cum înțeleg conceptul parfumeriei majoritatea oamenilor), iar celălalt fiind dedicat unei note unice (molecule aromatice), care determină caracterul sintezei. La Escentric Molecules Molecule 01, acesta este ingredientul „Iso E Super“, cu o aromă lemnoasă fină și cu caracteristici unice, care îi conferă profunzime și o impresie de catifea. Iso E Super® este numele mărcii înregistrate a substanței chimice aromatice. Escentric Molecules Molecule 01 este creată doar din acest ingredient unic. Cel care folosește Molecule 01 va percepe o notă plăcută, discretă, de lemn mătăsos, parfumul acestei ape de toaletă unice conferindu-i impresia unei aure de atracție, cu efect foarte puternic asupra oricărei persoane din jur. Însuși creatorul parfumului, Geza Schoen, a declarat că efectul Escentric Molecules Molecule 01 este similar celui al feromonilor. Povestea parfumuluiBrandul german de parfumuri de nișă Escentric Molecules a fost fondat în anul 2006. Geza Schoen s-a hotărât să pătrundă pe piață cu un concept provocator, care reacționează la modul în care sunt create și vândute parfumurile la momentul actual. Conceptul său reprezintă o demistificare a întregului proces. Fiecare parfum al brandului Escentric Molecules este de-a dreptul neobișnuit și provocator.

  293 RON
  Reducere: 52 RON

 • Escentric Molecules Molecule 02eau de toilette unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: ECN01138

  Mai multe informatii

  Nu mai agreați parfumurile clasice, mai ales că există riscul de a întâlni zilnic câteva persoane parfumate la fel? Parfumurile originale, de nișă, sunt o soluție excelentă pentru toți cei care încearcă bucuroși lucruri noi. Apa de toaletă unisex Escentric Molecules Molecule 02 vă farmecă datorită tonurilor sale orientale, care aduc puțină picanterie în viața de fiecare zi. un parfum unisex, pentru bărbați și femei pentru oricine iubește originalitatea se distinge prin persistență Ingrediente:Molecule 02 vă învăluie cu o aromă catifelată, caldă, dulce și discretă. Caracteristica sa unică este ambroxanul, cea mai aromată componentă a ambrei, unul dintre cele mai vechi ingrediente întâlnite în arta parfumeriei. Povestea parfumuluiMolecule 02 este un parfum de ambroxan, pentru femei și bărbați, de la brandul german de parfumuri de nișă Escentric Molecules. Brandul a fost fondat în anul 2006 de parfumierul Geza Schoen, care s-a hotărât să arunce o provocare modului în care sunt create parfumurile în momentul actual.

  339 RON
  Reducere: 60 RON

 • Calvin Klein Euphoriaeau de parfum pentru femei 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: CAK16771

  Mai multe informatii

  Nu aveți nevoie nici de ciocolată, nici de declarații de dragoste, pentru a trăi o euforie a simțurilor. Apa de parfum Calvin Klein Euphoria ne prezintă o lume misterioasă, plină de natură sălbatică și de flori exotice, care vă conferă un farmec senzual și o senzație de plăcere sublimată. un parfum de flori și fructe, cu accente orientale pentru femei energice și încrezătoare potrivit atât pentru zi, cât și pentru ocazii deosebite Compoziția parfumuluiParfumul debutează sub numele rodiei, a cărei notă intensă conduce spre inima aromei, unde floarea delicată de lotus transpare sub dominația impozantă a orhideei negre, vedeta parfumului. Finalul aparține combinației dintre violeta delicată, moscul animalic, ambra și lemnul de mahon. Povestea parfumuluiEuphoria a fost lansat în 2005 și a înregistrat imediat un enorm succes. A fost nominalizat pentru cel mai bun parfum de lux al anului, iar câștigarea prestigiosului premiu FiFi nu a surprins pe nimeni. Fermecătorul și inconfundabilul flacon, ca o orhidee înflorită, reflectă perfect amețitorul său conținut.

  162 RON
  Reducere: 29 RON

 • Alexandre.J The Collector: Rose Oudeau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: ALJ03873

  Mai multe informatii

  Parfumul Alexandre.J The Collector: Rose Oud , cu aroma sa senzuală, te transportă instantaneu într-o fermecătoare grădină orientală, aflată în plină floare. parfum orientalparfum floralparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru fiecare zi

  294 RON
  Reducere: 52 RON

 • Ted Lapidus Lapidus Pour Hommeeau de toilette pentru bărbați 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: TEL00436

  Mai multe informatii

  Fermecătoare și atemporală, apa de toaletă Ted Lapidus Lapidus Pour Homme exprimă dorința de afirmare. Completează perfect personalitatea fiecărui bărbat adevărat, care, indiferent de vârstă, ține pasul cu timpurile. un parfum cald, oriental poate fi folosit tot anul creația parfumierului Martin Gras lansat pe piață în anul 1987 Compoziția parfumuluiDebutul compoziției este de fructe, cu ananas și lămâie, completate cu tonuri aromatice virile, de lavandă, de pelin și de boabe de ienupăr. Urmează note de miere și de olibanum, de pin și de palisandru brazilian, cu adieri florale de iasomie, de trandafiri și de lăcrămioare. Baza parfumului Ted Lapidus Lapidus Pour Homme este clădită pe acorduri lemnoase de cedru și de santal, cu accente pământii de paciuli, de mosc și de ambră caldă, sub un voal intens de tabac.

  71 RON
  Reducere: 12 RON

 • Lalique Encre Noire À L'Extrêmeeau de parfum pentru bărbați 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: LAL02093

  Mai multe informatii

  La granița dintre lumini și umbre. Aici este locul parfumului Lalique Encre Noire À L’Extrême, care este întruchiparea senzualității masculine. Savurați toate fațetele acestui parfum intens lemnos, care combină senzual acorduri de chiparos, de vetiver și alte tonuri pământii. un parfum lemnos de tip chypre, cu subtonuri citrice delicate creat pentru bărbații puternici, care nu se tem de obstacole vă redă forțele și trezește din nou senzualitatea Compoziția parfumuluiPătrundeți în universul lemnului, încă de la primele acorduri. Vă întâmpină acorduri de chiparos, esențe de elemi și bergamotă. Un alt val de intensitate senzuală aparține combinației de vetiver haitian și rădăcină de iris. Personalitatea unică a parfumului este desăvârșită de baza din santal, cu paciuli și benzoin. Povestea parfumuluiLalique Encre Noire À L’Extrême este noua definiție a masculinității. Succesorul mai intens, mai senzual și mai bogat al parfumului Lalique Encre Noire dezvăluie o masculinitate mai elegantă, mai sofisticată și mai seducătoare.

  109 RON
  Reducere: 19 RON

 • Nishane Ambra Calabriaextract de parfum unisex 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: NSN01311

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Nishane Ambra Calabria este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum aromaticparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru zi, mai ales pentru vreme caldă

  520 RON
  Reducere: 92 RON

 • Rasasi Dhanal Oudh Nashwaheau de parfum unisex 40 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: RSS02362

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Rasasi Dhanal Oudh Nashwah este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum orientalparfum unisex – pentru bărbați și femeirecomandat în special pentru vreme rece

  96 RON
  Reducere: 17 RON

 • Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malakieau de parfum pentru bărbați 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: SAB00931

  Mai multe informatii

  Parfumul Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki te învăluie într-un voal elegant, devenind o parte indispensabilă a personalității tale.parfum orientalpentru gentlemanul modernpentru seară și ocazii deosebite

  152 RON
  Reducere: 27 RON

 • Juicy Couture Viva La Juicyeau de parfum pentru femei 100 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: JUC01417

  Mai multe informatii

  Priviri lungi, atingeri fugitive, rochii care cad perfect? De acum înainte, apa de parfum Juicy Couture Viva La Juicy are grijă ca dvs. să fiți mereu remarcabilă și fermecătoare. Ziua, noaptea ... oricând doriți!  un parfum jucăuș, dulce floral, cu tonuri de fructe ideal pentru zi, dar și pentru ocazii deosebite un flacon superb, ornat cu o fundă, apreciat de orice fată Compoziția parfumuluiIrezistibila compoziție debutează cu fructe de pădure și mandarină suculentă. La scurt timp, apare un trio floral de caprifoi, cu iasomie și gardenia. Finalul magic este oferit de combinația de ambră, cu vanilie, caramel și lemn de santal, care garantează că veți adora acest parfum în fiecare secundă, atâta timp cât durează. Povestea parfumuluiDeliciosul flacon roz, cu fundiță fuchsia, al parfumului Juicy Couture Viva La Juicy accentuează caracterul acestui parfum ideal pentru fetele tinere. Tonurile sale dulci, de flori și de fructe, sunt perfecte pentru orice tânără care se bucură de viață ca și cum ar fi o super petrecere.

  158 RON
  Reducere: 17 RON

 • Versace Eroseau de toilette pentru bărbați 200 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: VER07699

  Mai multe informatii

  Vă prezentăm unul dintre cele mai populare parfumuri, care au câștigat inimile femeilor din întreaga lume. Compoziția plăcută, de flori și fructe, este ca o mângâiere pentru simțuri. E feminin, senzual, și ideal pentru vară, dar poate fi folosit tot timpul anului, în amintirea serilor romantice de vară. un parfum de flori și fructe lansat în anul 2006 ideal mai ales în lunile de vară Compoziția parfumului Compoziția debutează cu un acord înghețat, boabe de rodie suculentă și prospețimea fructelor de yuzu. Inima oferă un buchet de flori de lotus, de bujori și de magnolie. Baza lemnos-balsamică radiază căldura lemnului de mahon, acompaniat de mosc și de ambră. Povestea parfumuluiParfumul a fost creat în 2006 de vestitul maestru parfumier Alberto Morillas și, de atunci, compoziția feminină, veselă și luminoasă a parfumului Bright Crystal, în flaconul său delicat, a rămas unul dintre parfumurile preferate ale brandului Versace.

  352 RON
  Reducere: 39 RON

 • Victoria's Secret Love Spellspray pentru corp pentru femei 250 ml

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: VIS03315

  Mai multe informatii

  Sprayul de corp Victorias Secret Love Spell Love Spell completează perfect parfumul din aceeași colecție. Pielea devine minunat parfumată, asigurând tot timpul o nouă porție de energie și de încredere în sine.

  51 RON
  Reducere: 6 RON

 • Montblanc Legend Nighteau de parfum pentru bărbați 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: MBL01940

  Mai multe informatii

  Montblanc Legend Night Eau de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.parfum aromaticpentru gentlemanul modernpentru seară și ocazii deosebite

  150 RON
  Reducere: 27 RON

 • Rasasi Shuhrah Pour Hommeeau de parfum pentru bărbați 90 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: RSS02376

  Mai multe informatii

  Rasasi Shuhrah Pour Homme Eau de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.parfum orientalpentru gentlemanul modernpentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  103 RON
  Reducere: 18 RON

 • Alexandre.J The Collector: Morning Muscseau de parfum unisex 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: ALJ03874

  Mai multe informatii

  Alexandre.J The Collector: Morning Muscs Eau de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti. parfum floral lemnosparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru fiecare zi

  319 RON
  Reducere: 56 RON

 • Juliette has a gun Not a Perfumeeau de parfum pentru femei 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: JHG01706

  Mai multe informatii

  Simplitatea nu este numai puternică, ci și frumoasă. Parfumul Juliette Has a Gun Not a Perfume vă ajută să experimentați un nou nivel al simplității. Cu acest non-parfum perfect minimalist, cu aromă lejeră de genul ambrei, puteți fi sigură că nu veți fi niciodată un chip anonim în mulțime. o aromă fresh și modernă singurul ingredient parfumat este molecula sintetică Cetalox datorită formulei simple, este hipoalergenic Povestea parfumuluiCetaloxul, cunoscut și sub denumirea de ambroxan, se utilizează de obicei în ansamblul unei baze de parfum. Not a Perfume îl ridică la rang de ingredient unic, în toată frumusețea. Rezultă un parfum minimalist, curat și elegant, cu tonuri de ambră și de mosc alb.

  326 RON
  Reducere: 57 RON

 • Yankee Candle Holiday Sparkleset cadou adventní kalendář I.

  Ambalaj deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: YAC04765

  Mai multe informatii

  Lumânarea de ceai completează atmosfera unei cine romantice sau a unei seri obișnuite. Lumânarea în sfeșnic decorează elegant interiorul și parfumează plăcut orice încăpere de mici dimensiuni. Se pot combina mai multe arome, pentru o experiență olfactivă personalizată.Cum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

  122 RON
  Reducere: 13 RON

 • Burberry London for Womeneau de parfum pentru femei 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: BUR08676

  Mai multe informatii

  Trăiți atmosfera unică a Londrei, în forma sa cea mai senzuală. Apa de parfum pentru femei Burberry London ilustrează olfactiv atmosfera metropolei britanice, care îmbină în mod unic tradiția cu un influx de spirit creativ dinamic. un parfum floral proaspăt pentru femeia de o eleganță naturală ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite Compoziția parfumuluiDebutul este o romantică simfonie de trandafiri și de caprifoi, cu câțiva stropi de mandarină suculentă. La scurt timp li se adaugă acorduri seducătoare de iasomie, de gardenie tahitiană și de bujori, cu arome dulci de clementină. Baza apei de parfum Burberry London, din anul 2006, este un trio cald, de paciuli, mosc și lemn de santal, datorită căruia parfumul devine foarte feminin și captivant. Povestea parfumuluiBurberry London - este esența metropolei britanice, captată într-un flacon. Recipientul de sticlă este îmbrăcat într-o stofă în carouri, cu modelul tipic pentru emblematicele confecții și accesorii de modă Burberry. Vă interesează acest parfum? În 2019, Burberry a decis să inoveze designul unora dintre parfumurile sale. Deci, se poate întâmpla ca micile detalii privind sticla sau cutia să difere față de fotografie. Fiți sigur că parfumul Burberry își va păstra întotdeauna eleganța britanică atemporală. Parfumul conține un ingredient a cărui culoare este instabilă, de aceea conținutul său poate părea diferit de cel din fotografie.

  132 RON
  Reducere: 23 RON

 • Amouage Honoureau de parfum pentru bărbați 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: AMU05036

  Mai multe informatii

  Amouage Honour este un parfum bărbătesc lemnos și picant, cu o compoziție clasică. Apa de parfum - creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra și inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman - este deosebit de virilă, de tulburătoare și de dramatică și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație. Parfumul bărbătesc Honour a fost lansat alături de varianta sa feminină. Acest duo este inspirat de celebra poveste tragică din Madame Butterfly, a unei gheișe care s-a căsătorit cu un american și a așteptat zadarnic întoarcerea lui, timp de trei ani. Se spune că povestea din Madame Butterfly este inspirată de evenimente reale. Perechea de parfumuri Honour este inspirată din întruchiparea acestei povești în nemuritoarea operă a lui Giacomo Puccini, creată în 1904, în care eroina (Cio-Cio-San, cunoscută sub numele de Fluturaș, adică Butterfly) nu își poate suporta soarta tragică și se sinucide prin seppuku. Paradoxal, parfumul Honour este povestea unei anumite împăcări. Plânsete cântate și onoare, un apel la amintiri din trecut. Varianta Amouage Honour pentru bărbați simbolizează fiul lui Madame Butterfly, pe care tatăl său vrea să îl ia cu el în America, dându-i astfel astfel nefericitei femei lovitura de grație. Parfumiera de renume Nathalie Feisthauer a creat un parfum care sugerează reîntoarcerea fiului, pentru a se pune față în față cu destinul tragic al mamei sale și a se împăca cu propria identitate. Prin urmare, parfumul Amouage Honour se deschide printr-o explozie de piper. Tonurile de piper roz și negru din debutul apei de parfum sunt urmate de inima cu note de mușcată, de nucșoară și de rășină de elemi, care sugerează că fiul lui Madame Butterfly este un bărbat tânăr și înflăcărat. Tonurile mângâietoare din bază, frumos contopite, de paciuli, de tămâie, de lemn de cedru, de vetiver, de boabe de tonka și de mosc, întruchipează un final împăciuitor al căutării dureroase a eroului nostru, născut din lacrimi, care îi aduce un omagiu mamei sale. Finalul parfumului Amouage Honour evocă perfect deznodământul furtunoasei drame existențiale. Apa de parfum Amouage Honour este apreciată de bărbații atrași de parfumurile din tărâmuri îndepărtate, pline de semnificații emotive. Îi va atrage totdeauna pe cei care iubesc parfumurile picant lemnoase, cu o compoziție dramatică și totuși clasică și echilibrată și îi va încânta, desigur, pe toți cei care apreciază adevărata calitate și precizie din fiecare etapă de producție a parfumurilor. Honour este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Pe cel care-l folosește, îl ajută întotdeauna să-și sublinieze masculinitatea și îi conferă o notă de dramă tulburătoare. Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează de asemenea prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Honour, de o superbă culoare alb lăptoasă, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care sugerează bogăția. Are ornamente din aur și este încoronat cu cristale Swarovski. Ambalajul este completat de cutia de culoare deschisă, cu un design excepțional, delicat și sofisticat, tot cu accente aurii. Amouage Honour - o odă parfumată, bărbătească și dramatică a iubirii nemuritoare, a trădării și a împăcării la un nou nivel.

  618 RON
  Reducere: 109 RON

 • O'Driu Italian Censoredeau de parfum unisex 50 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: OIU00026

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex ODriu Italian Censored este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum orientalparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  652 RON
  Reducere: 115 RON

 • DKNY Women Energizingeau de parfum pentru femei 100 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: DKN05139

  Mai multe informatii

  Petreceți ziua în pași de dans. Apa de parfum pentru femei DKNY Women Energizing vă ajută să vă distingeți din mulțime și vă pune atuurile în valoare. Încercați delicata combinație de tonuri citrice și florale, ideale pentru o zi la birou sau o după-amiază liberă. parfum citric pentru femeia modernă, care dorește să placă poate fi folosit atât ziua, cât și seara Compoziția parfumuluiParfumul debutează ca un cocktail energizant, cu note citrice acompaniate de acorduri de vodcă și de petale de violetă. După câteva minute, urmează o explozie florală de narcise, cu orhidee și lotus. Finalul elegant aparține notelor lemnoase, cu accente de mesteacăn. Povestea parfumuluiParfumul DKNY Women Energizing a fost lansat în anul 2011, dar are și astăzi adepte fidele printre domnișoarele și doamnele de toate vârstele.  

  145 RON
  Reducere: 25 RON

tracking pixel