Reduceri speciale parfumuri

Produsele din aceasta oferta speciala prezinta mici defecte, ceea ce le face imposibil de vandut la pretul unui produs nou. Aceste produse au fost folosite pentru sedinte foto, deci nu mai au folia de impachetare (tipla), cutia produsului a fost afectata in timpul transportului (sau in timpul manipularii din depozit) sau prezinta defecte minore vizibile pe recipient, FARA A AFECTA in vreun fel calitatea parfumului.

O parte din produse au mai putin continut, minim 90%. Pe fiecare pagina a produselor veti gasi informatii detaliate despre starea lor si defectul pe care il prezinta. Mirosul parfumului nu este alterat, deci puteti conta pe calitate 100%, exceptand defectele minore.

întregul text ascundeți textul

Ai ales

 • Parfum
 • Reduceri speciale

Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Brand

Vezi mai multe …

12 3 351

 • Montale Jasmin Fulleau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: MNT2295

  Mai multe informatii

  Jasmin Full, de la Montale, este un parfum floral unisex, pe bază de flori albe. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Jasmin Full ne prezintă un parfum floral îmbătător. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Jasmin Full amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Apa de parfum Jasmin Full reprezintă uniunea eternă a florilor albe, care simbolizează parfumata noapte arabă. Floarea de portocal, iasomia și caprifoiul creează o aromă intensă, vrăjită și misterioasă.  Iasomia dulce, narcotică și puțin animalică, prospețimea florilor de portocal și caprifoiul cu străluciri de fructe și de miere. Toate alcătuiesc o compoziție minimalistă, dar, în niciun caz, plicticoasă. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Jasmin Full utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Jasmin Full, de la Montale, este un parfum floral delicat și irezistibil, cu o notă surprinzătoare de citrice proaspete. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum aparent simplu, dar misterios, datorită magiei îmbătătoare a Orientului. Jasmin Full, de la Montale, se poate folosi tot anul, dar este perfect primăvara, când strălucește în mijlocul naturii înflorite. Jasmin este un parfum ideal de zi, dar caracterul său misterios îl face captivant și ca parfum de seară, la ocazii deosebite. Prin aroma sa de vanilie, îi va cuceri pe iubitorii acestei mirodenii, mai ales în combinație cu orhideele. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Jasmin Full, de culoarea deschisă metalizată a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Jasmin Full, de la Montale - îmbătătorul parfum floral al nopților orientale.

  400 RON
  Reducere: 11 RON

 • Amouage Jubilation 25 Womancrema de maini pentru femei 300 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 100 % Cod: AMU3970

  228 RON
  Reducere: 27 RON

 • Hugo Boss Boss In Motion Whiteeau de toilette pentru barbati 40 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: HUG6502

  Mai multe informatii

  Hugo Boss Boss In Motion White Edition este un parfum cu note lemnoase si picante pentru barbati a carui aroma este completata de simplitatea si unicitatea design-ului sticlei.  Incearca un parfum ce iti va incanta toate simturile, Hugo Boss Boss In Motion White Edition si nu vei regreta! Compozitia parfumului a fost creata din note de citrice la care se adauga un amestec de condimente realizat din piper negru, scortisoara si sofran ce acorda masculinitate si intensitate aromei. Tonurile calde, pline de mister ale parfumului sunt realizate prin amestecul de esente de vetvier, mosc si lemn ce ofera un final fermecator.   Hugo Boss este un brand recunoscut si apreciat in intreaga lume ce creeaza arome unice, perfecte pentru oamenii eleganti ce sunt mereu in cautarea unor produse inedite si de calitate. Alege Hugo Boss Boss In Motion White Edition si vei experimenta o aroma fermecatoare in care elementele clasice se imbina perfect cu cele moderne creand parfumul perfect!

  123 RON
  Reducere: 9 RON

 • Montale Greylandeau de parfum unisex 50 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: MNT2534

  Mai multe informatii

  Greyland, de la Montale, este un parfum unisex oriental, lemnos și picant. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, parfumul Greyland oferă o uimitoare combinație de lemn rar cu acorduri picante. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Greyland amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Apa de parfum Greyland prezintă un amestec dens și senzual, de lemn și condimente. Piperul, ghimbirul, guaiacul, lemnul de santal și lemnul de cedru sunt completate de tonurile de trandafir, de mosc, de vetiver și de piele, creând o compoziție distinctă, cu o evoluție surprinzătoare, în care descoperim atât note lemnoase dominante, cât și acorduri proaspete, aromatice și picante. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Greyland utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Fără a fi greu, parfumul Greyland, de la Montale, este puternic, dens și misterios. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum lemnos prin excelență, cu o evoluție elegantă și surprinzătoare. Un parfum pe care nu-l veți uita niciodată. Parfumul Greyland, de la Montale se poate folosi cu succes în lunile mai reci. Poate fi folosit în timpul zilei, dar caracterul și profunzimea sa îl recomandă pentru ocazii speciale, de seară. Acest parfum de succes câștigă inimile iubitorilor notelor lemnoase, într-o inedită compoziție orientală. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Greyland, de culoarea neagră, lucioasă, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Greyland, de la Montale - arome lemnoase minunat de intense, într-o compoziție orientală.

  338 RON
  Reducere: 16 RON

 • Frederic Malle Bigarade Concentreeeau de toilette unisex 100 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 98 % Cod: FMA0207

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Frederic Malle Bigarade Concentree este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum citricparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru zi, mai ales pentru vreme caldă

  878 RON
  Reducere: 108 RON

 • Montale Ginger Muskeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: MNT2536

  Mai multe informatii

  Ginger Musk, de la Montale, este un parfum unisex de mosc și de fructe, pentru femei și bărbați, cu accent pe nota de ghimbir. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă o irezistibilă combinație de tonuri aspre și delicat senzuale. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Ginger Musk amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Nota de ghimbir din apa de parfum Ginger Musk este sclipitoare, în combinație cu acordurile de mure, de mosc alb și de fructe de pădure roșii. Acordurile mai aspre, ale fructelor de pădure, creează o armonie irezistibilă cu senzualitatea subtilă a moscului. La debutul parfumului Ginger Musk, de la Montale, strălucește cel mai transparent ghimbirul, căruia i se adaugă moscul, care, împreună cu murele, îi conferă luminozitate și liniște. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum aparent simplu, moscat și de fructe, care evoluează într-un superb joc al contrastelor. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Ginger Musk utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Parfumul Ginger Musk, cu puternica sa notă senzuală și cu compoziția sa fascinantă, are suficient caracter pentru a-l acompania și la serate elegante pe cel care-l folosește. Se poate folosi întregul an, făcându-vă serile mai frumoase. Ginger Musk, de la Montale, îi va cuceri pe iubitorii aromei de mosc cu fructe, într-o compoziție inedită. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Ginger Musk, de culoarea deschisă, argintie, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Ginger Musk, de la Montale - un joc minunat al contrastelor dintre ghimbir, mosc și fructe.

  405 RON
  Reducere: 27 RON

 • Montale White Aoudeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: MNT2543

  Mai multe informatii

  Montale White Aoud Eau de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti. parfum lemnos picantparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  408 RON
  Reducere: 16 RON

 • Bois 1920 Agrumi Amari di Siciliaeau de toilette unisex 100 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 100 % Cod: BOS0320

  Mai multe informatii

  Parfumul Bois 1920 Agrumi Amari di Sicilia este destinat tuturor celor care iubesc şi apreciază luxul ingredientelor de primă clasă și compozițiile neobișnuite.parfum citricparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua

  598 RON
  Reducere: 27 RON

 • Bois 1920 Agrumi Amari di Siciliaeau de toilette unisex 100 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 100 % Cod: BOS0321

  Mai multe informatii

  Parfumul Bois 1920 Agrumi Amari di Sicilia este destinat tuturor celor care iubesc şi apreciază luxul ingredientelor de primă clasă și compozițiile neobișnuite.parfum citricparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua

  598 RON
  Reducere: 27 RON

 • Bond No. 9 Downtown High Lineeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: BON0717

  Mai multe informatii

  parfum floralpentru femeia modernă și încrezătoarerecomandat în special pentru vreme caldă

  697 RON
  Reducere: 27 RON

 • Bond No. 9 Uptown New York Patchoulieau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: BON0718

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Bond No. 9 Uptown New York Patchouli este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum orientalparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  769 RON
  Reducere: 90 RON

 • Montale Aoud Amber Roseeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: MNT2571

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Amber Rose este un parfum unisex oriental, floral-lemnos, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Amber Rose amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Parfumul Aoud Amber Rose are un caracter în egală măsură tineresc și somptuos. Dezvoltă nota lemnului de oud, cunoscut sub mai multe denumiri. Lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă) oudh, este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, este completat original de notele de trandafiri. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A interpretat în mod inedit combinația populară între oud și aroma de trandafiri. Aceste două acorduri dominante sunt desăvârșite de lemnul de guaiac, de șofran, de grepfrut, de cedru și de moscul alb, care îi conferă parfumului o dinamică unică. Parfumul se deschide ca un trandafir sofisticat, cu un acord fumuriu, care se dezvoltă într-o aromă floral lemnoasă, cu o puternică notă de mosc. Treptat, parfumul capătă o tentă lemnoasă accentuată, cu un strop animalic. Toate creațiile lui Pierre Montale utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Persistența, profunzimea și intensitatea parfumului Aoud Amber Rose îl fac potrivit pentru zi și pentru seară, mai ales primăvara. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Amber Rose este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Amber Rose, de culoarea trandafirie metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Amber Rose - o odă orientală, la logodna lemnului de oud cu trandafirul.

  371 RON
  Reducere: 27 RON

 • Amouage Jubilation 25 Womaneau de parfum pentru femei 50 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: AMU3988

  Mai multe informatii

  Amouage Jubilation 25 Woman este un parfum feminin floral oriental, cu o puternică fațetă balsamică. Apa de parfum - creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra și inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman - este incontestabil frumoasă, de o supremă eleganță și, la fel ca toate parfumurile Amouage se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație. Amouage Jubilation 25 este un parfum conceput pentru doamne elegante și sofisticate, maestre în arta de a trăi și care își depășesc timpul, locul și cultura de care aparțin. Apa de parfum Jubilation 25 Woman evocă parfumurile clasice franțuzești de demult, dar fără a-și pierde propria sa individualitate exotică. Compoziția parfumată se deschide cu note de tarhon, de trandafir, de lămâie și de ylang-ylang. În inimă se simte davana, substanța obținută din tufele de Artemisia, trandafiri și tămâie. Baza senzuală constă în acorduri de chihlimbar, de mosc, de vetiver, de smirnă și de paciuli. Apa de parfum Amouage Jubilation Woman 25 constituie unul dintre cele mai reușite exemple de compoziție, în care tonurile individuale se împletesc într-o armonie perfectă, fără ca vreunul să aibă un avantaj semnificativ. Acordurile parfumate sunt atât de magistral combinate, încât rezultatul formează un parfum complet nou. Efectul acestei armonii sofisticate este superb și extrem de feminin, astfel încât Jubilation 25 Woman este un parfum perfect pentru ocazii elegante, atunci când doamnele se coafează și se împodobesc cu perle. Dar Amouage Jubilation 25 Woman oferă și mai mult - în notele de fundal detectăm un suflu picant și tulburător, care creează un sentiment plăcut de nesiguranță, pentru că, într-o clipă, părul strâns în coc se poate revărsa pe umeri, într-un gest atrăgător, de descătușare pasională. Senzualitatea discretă și imaginația din baza unui parfum, altfel foarte elegant și distins, fac din Amouage Jubilation 25 Woman o experiență parfumată emoționantă și rafinată. Jubilation 25 este apreciat mai ales de femeile cărora le plac aromele multistratificate. Va atrage pentru totdeauna doamnele care iubesc parfumurile oriental florale cu tonuri tulburătoare și îi va încânta, desigur, pe toți cei care apreciază adevărata calitate și precizie, din fiecare etapă de producție a parfumurilor. Jubilation 25 Woman este potrivit în special seara, pe tot parcursul anului. Întotdeauna îi conferă celei care-l folosește o aură de eleganță, completată de un accent tulburător ce denotă efervescență. Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează și prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Jubilation 25 Woman, de o superbă culoare auriu deschis, cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care denotă bogăție. Ambalajul este completat de cutia de culoare deschisă și delicat sofisticată, tot cu accente aurii. Amouage Jubilation 25 Woman - parfumul femeii elegante, cu un rafinament subtil de ferocitate ascunsă.

  640 RON
  Reducere: 54 RON

 • Montale Aoud Greedyeau de parfum unisex 50 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: MNT2580

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Greedy este un parfum oriental unisex, cu un puternic accent pus pe nota de lemn dulce. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, acesta este un parfum dulce, delicat și senzual, cu aspecte ușor picante. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Greedy amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Montale Aoud Greedy debutează cu acorduri de lămâie și de lemn dulce. În inimă înfloresc note de ambră, de paciuli și de flori, iar baza este formată din vetiver și mosc alb. Per ansamblu, este o combinație unică între aspectul dominant, dulce și ușor picant, și notele de citrice și de mosc, aromatice și lemnoase. Nota de lemn dulce, mai ales, face din Aoud Greedy una dintre cele mai interesante creații Montale.  Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum de neuitat, cu acorduri gurmande. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Greedy utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Montale Aoud Greedy este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Această apă de parfum va câștiga inimile celor care iubesc parfumurile orientale dulci-picante și, în special, nota de lemn dulce. O vor iubi de asemenea cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Greedy, de culoarea violet, elegantă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Greedy - un parfum delicat, gurmand și senzual, de lemn dulce, într-o compoziție orientală plină de imaginație.

  355 RON
  Reducere: 22 RON

 • Bond No. 9 Dubai Collection Emeraldeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: BON0728

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Bond No. 9 Dubai Collection Emerald este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum pielosparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru ocazii deosebite

  2.160 RON
  Reducere: 90 RON

 • Montale Aoud Flowerseau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: MNT2587

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Flowers este un parfum floral masculin, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Flowers amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Nota centrală a compoziției parfumului Aoud Flowers o formează lemnul de Aquilaria, numit lemnul vulturului, lemn de agar-agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“. Aoud Flowers reprezintă o interpretare originală a îndrăgitei combinații între lemnul de agar-agar și regina florilor, trandafirul. Debutul proaspăt al parfumului aparține notelor de bergamotă, îmbinate cu trandafirul bogat și flancate interesant de alte note florale, dintre care se remarcă mușcata africană. Virilitatea parfumului este subliniată de notele lemnoase - lemnului de oud i se adaugă lemnul de santal și cel de tec. Un strop de șofran și un ecou de mosc îi conferă compoziției o înaltă originalitate. Aoud Flowers este o fascinantă apă de parfum, care dă impresia unui nectar, cu dulceața temperată de tonurile lemnoase. Un ușor aer feminin este dat de prospețimea bergamotei și de senzualitatea moscului. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, parfumul Aoud Flowers utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită profunzimii și intensității sale, parfumul Aoud Flowers este adecvat în special pentru lunile reci, atât pentru zi, cât și pentru seară. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Flowers este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Flowers, de culoarea albastru închis, metalizată și strălucitoare a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Flowers - o odă orientală, pe note de oud și de trandafir.

  399 RON
  Reducere: 27 RON

 • Frederic Malle Une Roseparfumuri pentru femei 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: FMA0208

  Mai multe informatii

  Parfumul Frederic Malle Une Rose , cu aroma sa senzuală, te transportă instantaneu într-o fermecătoare grădină orientală, aflată în plină floare. parfum floralpentru femeia optimistăpentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  1.133 RON
  Reducere: 119 RON

12 3 4 5 351 Vezi mai multe Nahoru