Reduceri speciale parfumuri

Produsele din aceasta oferta speciala prezinta mici defecte, ceea ce le face imposibil de vandut la pretul unui produs nou. Aceste produse au fost folosite pentru sedinte foto, deci nu mai au folia de impachetare (tipla), cutia produsului a fost afectata in timpul transportului (sau in timpul manipularii din depozit) sau prezinta defecte minore vizibile pe recipient, FARA A AFECTA in vreun fel calitatea parfumului.

O parte din produse au mai putin continut, minim 90%. Pe fiecare pagina a produselor veti gasi informatii detaliate despre starea lor si defectul pe care il prezinta. Mirosul parfumului nu este alterat, deci puteti conta pe calitate 100%, exceptand defectele minore.

întregul text ascundeți textul

Ai ales

 • Parfum
 • Reduceri speciale

Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Brand

Vezi mai multe …

12 3 269

 • Amouage Jubilation 25 Womancrema de maini pentru femei 300 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 100 % Cod: AMU3970

  231 RON
  Reducere: 28 RON

 • Montale Greylandeau de parfum unisex 50 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 98 % Cod: MNT2534

  Mai multe informatii

  Greyland, de la Montale, este un parfum unisex oriental, lemnos și picant. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, parfumul Greyland oferă o uimitoare combinație de lemn rar cu acorduri picante. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Greyland amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Apa de parfum Greyland prezintă un amestec dens și senzual, de lemn și condimente. Piperul, ghimbirul, guaiacul, lemnul de santal și lemnul de cedru sunt completate de tonurile de trandafir, de mosc, de vetiver și de piele, creând o compoziție distinctă, cu o evoluție surprinzătoare, în care descoperim atât note lemnoase dominante, cât și acorduri proaspete, aromatice și picante. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Greyland utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Fără a fi greu, parfumul Greyland, de la Montale, este puternic, dens și misterios. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum lemnos prin excelență, cu o evoluție elegantă și surprinzătoare. Un parfum pe care nu-l veți uita niciodată. Parfumul Greyland, de la Montale se poate folosi cu succes în lunile mai reci. Poate fi folosit în timpul zilei, dar caracterul și profunzimea sa îl recomandă pentru ocazii speciale, de seară. Acest parfum de succes câștigă inimile iubitorilor notelor lemnoase, într-o inedită compoziție orientală. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Greyland, de culoarea neagră, lucioasă, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Greyland, de la Montale - arome lemnoase minunat de intense, într-o compoziție orientală.

  298 RON
  Reducere: 17 RON

 • Frederic Malle Bigarade Concentreeeau de toilette unisex 100 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 98 % Cod: FMA0207

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Frederic Malle Bigarade Concentree este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum citricparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru zi, mai ales pentru vreme caldă

  903 RON
  Reducere: 111 RON

 • Bond No. 9 Downtown High Lineeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: BON0717

  Mai multe informatii

  parfum floralpentru femeia modernă și încrezătoarerecomandat în special pentru vreme caldă

  705 RON
  Reducere: 28 RON

 • Montale Aoud Greedyeau de parfum unisex 50 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: MNT2580

  Mai multe informatii

  Montale Aoud Greedy este un parfum oriental unisex, cu un puternic accent pus pe nota de lemn dulce. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, acesta este un parfum dulce, delicat și senzual, cu aspecte ușor picante. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Greedy amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Montale Aoud Greedy debutează cu acorduri de lămâie și de lemn dulce. În inimă înfloresc note de ambră, de paciuli și de flori, iar baza este formată din vetiver și mosc alb. Per ansamblu, este o combinație unică între aspectul dominant, dulce și ușor picant, și notele de citrice și de mosc, aromatice și lemnoase. Nota de lemn dulce, mai ales, face din Aoud Greedy una dintre cele mai interesante creații Montale.  Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum de neuitat, cu acorduri gurmande. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Greedy utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Montale Aoud Greedy este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Această apă de parfum va câștiga inimile celor care iubesc parfumurile orientale dulci-picante și, în special, nota de lemn dulce. O vor iubi de asemenea cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Greedy, de culoarea violet, elegantă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Aoud Greedy - un parfum delicat, gurmand și senzual, de lemn dulce, într-o compoziție orientală plină de imaginație.

  293 RON
  Reducere: 22 RON

 • Bond No. 9 Dubai Collection Emeraldeau de parfum unisex 100 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 99 % Cod: BON0728

  Mai multe informatii

  Parfumul unisex Bond No. 9 Dubai Collection Emerald este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.parfum pielosparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru ocazii deosebite

  2.271 RON
  Reducere: 92 RON

 • Bond No. 9 Downtown Cooper Squareeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: BON0734

  Mai multe informatii

  parfum lemnospentru bărbatul elegantrecomandat în special pentru vreme rece

  512 RON
  Reducere: 28 RON

 • Montale Amandes Orientaleseau de parfum unisex 50 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 98 % Cod: MNT2588

  Mai multe informatii

  Montale Amandes Orientales este un parfum unisex oriental, de vanilie, cu un puternic acord de migdale. Migdalele ușor coapte și vanilia caldă se împletesc, într-o apă de parfum creată de un brand renumit pentru pasiunea sa pentru Orient și Arabia și pentru istoria magică a acestor locuri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat acestui parfum amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Compoziția minimalistă a parfumului Amandes Orientales este construită în jurul acordurilor de migdale și de vanilie. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum deosebit de original, din doar două note. Amandes Orientales nu este genul de parfum dulce, la care ne-am aștepta judecând după ingredientele principale. Este delicat și-i descoperim subtonuri interesante și misterioase, de narghilea și de tămâie. Parfumul debutează cu aroma foarte naturală, ușor amăruie, de migdale, treptat dominată de aroma vaniliei. Întreaga compoziție evoluează spre o aromă profundă, delicată, dulce și misterioasă, care-l înfășoară pe cel care-l folosește într-o aură magnetică. Toate creațiile lui Pierre Montale utilizează materiale naturale, de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, care dau parfumului persistență. Nici Amandes Orientales, al cărui nume poate fi tradus ca „Migdale Orientale“, nu face excepție. Eleganța, profunzimea și căldura sa prietenoasă recomandă parfumul Amandes Orientales atât pentru zi, cât și pentru seară, mai ales în lunile reci ale anului. Va câștiga inimile femeilor și bărbaților cărora le place mirosul de migdale și de vanilie, îmbinate într-un parfum original și de calitate. Încercați-l, dacă vă atrag magia și istoria Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoanele originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Amandes Orientales, de culoarea argintie metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Montale Amandes Orientales - parfum de migdale cu vanilie, într-un voal de magie orientală.

  270 RON
  Reducere: 17 RON

 • Montale Dew Muskeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: MNT2592

  Mai multe informatii

  Dew Musk este un parfum oriental unisex, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Dew Musk amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Dew Musk, de la Montale, este o apă de parfum cu note de ylang-ylang și de mosc în rolurile principale, care redau magia Orientului. Mai precis, sugerează îmbinarea inedită între mosc și rouă. Îmbătătorul ylang-ylang, împreună cu florile de portocal fac ca parfumul Dew Musk să reprezinte o odă adusă farmecului fructelor orientale. Florile și fructele exotice introduc în mod atrăgător combinația senzuală de mosc și paciuli. În apa de parfum Dew Musk, de la Montale, găsim acorduri de flori de portocal, de ylang-ylang, de rodie, de paciuli și de mosc. Per ansamblu, parfumul floral lemnos, cu un strop de paciuli, dă impresia de senzual, dulce și proaspăt, fiind surprinzător de confortabil de folosit. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum moscat, floral oriental, plin de prospețime și de farmec. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Dew Musk utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Dew Musk, de la Montale, este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile de mosc, într-o interpretare orientală. Veți îndrăgi parfumul Dew Musk și dacă apreciați adevărata calitate și vă lăsați cu plăcere purtat de parfum într-o croazieră aromată. Dew Musk îl înfășoară pe cel care-l folosește într-o aromă orientală moscată, atât proaspătă cât și senzuală, care atrage fără greș atenția. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Dew Musk, de culoarea mată aurie a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Dew Musk, de la Montale - un parfum oriental senzual, revigorant și delicat, cu notele de mosc și de ylang-ylang în rolurile principale. 

  361 RON
  Reducere: 17 RON

 • Xerjoff Shooting Stars Ibitiraeau de parfum pentru femei 50 ml + husă de satin

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: XEF3134

  Mai multe informatii

  Parfumul Xerjoff Shooting Stars Ibitira - un omagiu adus frumuseții naturale, feminității și eleganței. Îți completează perfect șarmul și sofisticarea relaxată.parfum floralparfum lemnospentru femeia modernă și încrezătoarepentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  881 RON
  Reducere: 102 RON

 • Amouage Honourset cadou I.

  Ambalaj ușor deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: AMU4011

  814 RON
  Reducere: 92 RON

 • Estée Lauder Pure White Linen Pink Corallapte de corp pentru femei 200 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: EST4094

  Mai multe informatii

  Loțiunea de corp Estee Lauder Pure White Linen Pink Coral completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

  174 RON
  Reducere: 15 RON

 • Bond No. 9 New York Beaches Hamptonseau de parfum pentru femei 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: BON0743

  Mai multe informatii

  parfum proaspăt și curatpentru femeia modernă și încrezătoarepentru zi, mai ales pentru vreme caldă

  559 RON
  Reducere: 74 RON

 • Annayake Tomo Fresheau de toilette pentru bărbați 100 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 98 % Cod: ANN0186

  Mai multe informatii

  parfum proaspăt și curatpentru bărbatul activpentru toată ziua

  202 RON
  Reducere: 17 RON

 • Montale Candy Roseeau de parfum pentru femei 50 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: MNT2625

  Mai multe informatii

  Candy Rose, de la Montale este un parfum de flori și fructe pentru femei, plin de prospețime și de dulceață. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, prezintă opulenta combinație dintre suculentele fructe exotice și cei mai minunați trandafiri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Candy Rose amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Apa de parfum Candy Rose conține fructe roșii gurmande, de lici și suculentele portocale roșii (sau sângerii), învăluite delicat în senzualitatea trandafirilor, a crinilor și a paciuliei, pe o bază dulce de mosc alb și de vanilie. Bogata compoziție, din care nu lipsesc mandarinele, coacăzele negre, zmeura și florile de portocal, este un cocktail suculent, care, la debutul parfumului, dansează pe piele. Urmează un superb amestec floral pe o bază caldă și senzuală de vanilie, cu mosc și cu flori de portocal. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum perfect pentru femeia modernă. Bogăția optimistă a fructelor exotice, în combinație cu regina florilor, trandafirul, îi conferă parfumului Candy Rose un caracter incredibil de prietenos și de versatil. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Candy Rose utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Candy Rose se poate folosi tot anul, dar este remarcabil în lunile calde. Este un parfum de zi ideal.  Candy Rose, de la Montale, va câștiga femeile cărora le plac aromele de fructe, într-o compoziție inedită. Este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Candy Rose, de culoarea roz metalizat a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Candy Rose, de la Montale - trandafiri superbi, într-un coș plin de fructe suculente.

  293 RON
  Reducere: 22 RON

 • Montale White Aoudeau de parfum unisex 50 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: MNT2634

  Mai multe informatii

  Montale White Aoud Eau de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti. parfum lemnos picantparfum unisex – pentru bărbați și femeipentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

  287 RON
  Reducere: 28 RON

 • Maison Berger Paris Scented Bouquet

  Volum recipient: 100 % Cod: LBP0140

  168 RON
  Reducere: 17 RON

 • Montale Dew Muskeau de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: MNT2636

  Mai multe informatii

  Dew Musk este un parfum oriental unisex, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Dew Musk amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Dew Musk, de la Montale, este o apă de parfum cu note de ylang-ylang și de mosc în rolurile principale, care redau magia Orientului. Mai precis, sugerează îmbinarea inedită între mosc și rouă. Îmbătătorul ylang-ylang, împreună cu florile de portocal fac ca parfumul Dew Musk să reprezinte o odă adusă farmecului fructelor orientale. Florile și fructele exotice introduc în mod atrăgător combinația senzuală de mosc și paciuli. În apa de parfum Dew Musk, de la Montale, găsim acorduri de flori de portocal, de ylang-ylang, de rodie, de paciuli și de mosc. Per ansamblu, parfumul floral lemnos, cu un strop de paciuli, dă impresia de senzual, dulce și proaspăt, fiind surprinzător de confortabil de folosit. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum moscat, floral oriental, plin de prospețime și de farmec. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Dew Musk utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Dew Musk, de la Montale, este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile de mosc, într-o interpretare orientală. Veți îndrăgi parfumul Dew Musk și dacă apreciați adevărata calitate și vă lăsați cu plăcere purtat de parfum într-o croazieră aromată. Dew Musk îl înfășoară pe cel care-l folosește într-o aromă orientală moscată, atât proaspătă cât și senzuală, care atrage fără greș atenția. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Dew Musk, de culoarea mată aurie a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă. Dew Musk, de la Montale - un parfum oriental senzual, revigorant și delicat, cu notele de mosc și de ylang-ylang în rolurile principale. 

  350 RON
  Reducere: 28 RON

 • Juicy Couture Hollywood Royaleau de toilette pentru femei 150 ml

  Ambalaj ușor deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: JUC0335

  Mai multe informatii

  Juicy Couture Hollywood Royal EAU de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.parfum floralpentru femeia modernă și încrezătoarepentru fiecare zi

  362 RON
  Reducere: 37 RON

12 3 4 5 269 Vezi mai multe