RasasiShuhrah Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați

31×
Rasasi Shuhrah Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
Rasasi Shuhrah Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
Economisiți
267RON

Economisiți 64%
90 ml
95RON

105,56RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RSS0565 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.10.2021

Descriere Rasasi Shuhrah Pour Homme
Compoziție

Flaconul minimalist ascunde o experiență senzorială perfectă. Apa de parfum pentru bărbați, Rasasi Shuhrah Pour Homme, are o aromă fresh lemnoasă, care vă subliniază perfect carisma și vă evidențiază personalitatea.

  • un parfum lemnos aromatic
  • ideal mai ales pentru zile reci
  • pentru bărbatul modern

Compoziția parfumului
Compoziția apei de parfum Rasasi Shuhrah Pour Homme este alcătuită dintr-o combinație: bergamotă, tămâie, lemn de cedru și oud, cu acorduri florale.

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Shuhrah Pour Homme28