Rasasi Junoon Satin Eau de Parfum pentru femei

1×
Rasasi Junoon Satin Eau de Parfum pentru femei
Rasasi Junoon Satin Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
273RON

546RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RSS0672 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 07.03.2021

Descriere parfum Rasasi Junoon Satin
Compoziție

Oferiți-vă parfumul datorită căruia veți fi remarcată în orice societate. Apa de parfum pentru femei Rasasi Junoon Satin este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

  • parfum oriental
  • parfum floral
  • parfum lemnos
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
tonuri lemnoase, mosc, ambroxan, trandafir
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Junoon Satin1