Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette pentru bărbați

8×
Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette pentru bărbați
Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
297RON

Economisiți 15%
100 ml
252RON

252RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PRA0555 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 27.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 26.01.2021

Descriere parfum Prada Luna Rossa Sport
Compoziție

Concentrați-vă forțele asupra unui singur țel – victoria. Apa de toaletă pentru bărbați Prada Luna Rossa Sport este o simfonie de esențe masculine, care vă încurajează spiritul temerar. Fiți invincibil și savurați gustul victoriei și admirația celor din jur.

  • un parfum fresh, oriental picant
  • pentru bărbatul ambițios și sportiv
  • are efectul unei doze zilnice de încredere în sine

Compoziția parfumului
Influxul de energie începe cu împletiri de boabe aromatice, de ienupăr și de ghimbir picant. La scurt timp, acestea lasă locul unei note masculine de lavandă, care întărește spiritul. Combinația de tonka cu vanilie oferă parfumului aceeași rezistență și intensitate cu care vă concentrați asupra performanțelor dvs.

Povestea parfumului
Sportul, bucuria mișcării și senzația invincibilității au fost sursa de inspirație pentru parfumul bărbătesc Prada Luna Rossa Sport, din 2015. Flaconul stilat, într-o combinație contrastantă, de sticlă roșie și metal argintiu, aduce un omagiu iahtingului, un sport în care contează atât rezistența fizică, cât și perseverența și capacitatea de a lua decizii rapide.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ghimbir, boabe de ienupar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lavanda
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Luna Rossa Sport8