PradaLes Infusions: Infusion Mandarine Eau de Parfum pentru femei

Prada Les Infusions:  Infusion Mandarine Eau de Parfum pentru femei
Prada Les Infusions:  Infusion Mandarine Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: PRA02609 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Prada Les Infusions: Infusion Mandarine
Compoziție

Bucurați-vă de o odă parfumată, pe tema mandarinei. Apa de parfum pentru femei Prada Les Infusions: Infusion Mandarine este un parfum citric vibrant, care vă copleșește ca un val euforic plin de energie.

  • un parfum citric proaspăt și efervescent
  • creație a parfumierei Daniela Andrier
  • creat pentru zile fierbinți de vară

Compoziția parfumului
Compoziția este o interpretare poetică a notei de mandarină, cu accente verzi. La vârf, mandarina este completată de tonuri de portocală amară, de frunze de mandarină și de coajă de lămâie. Inima conține esențe de neroli și absolut din flori de portocal, iar baza caldă radiază aroma prețioasă de opoponax.

Povestea parfumului
Fiecare parfum din colecția Les Infusions de Prada este construit în jurul unei note cheie. Aceasta își pune amprenta esențială asupra personalității fiecărui parfum, dar cu discreție și eleganță aristocratică. Apa de parfum Infusion Mandarine a fost introdusă în vara anului 2018 și este primul parfum citric din această colecție.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina verde, coajă de portocală, portocala, frunze de mandarin
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal, extras din portocala amara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
commiphora opoponax
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Les Infusions: Infusion Mandarine