Police To Be The Queen Eau de Parfum pentru femei

28×
Police To Be The Queen Eau de Parfum pentru femei
Police To Be The Queen Eau de Parfum pentru femei
125 ml

Cod: POL0078 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Police To Be The Queen
Compoziție

Descoperiți apa de parfum care vă va inunda cu arome fructate, Police To Be The Queen! O aromă pătrunzătoare și provocatoare, a cărei intensitate și rezistență de lungă durată vor fi irezistibile oricărei femei. O combinație de tonuri atent selecționate, care vă scot din anonimat.

  • fructat – floral
  • pentru femeia seducătoare
  • pentru toată ziua dar și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note de mandarine suculente, fructe de pădure, ulei de portocală amară, completate de o combinație captivantă de violete, iasomie, ananas și piersică. Aceste ingrediente vor evidenția senzualitatea și feminitatea naturală. Notele de bază fiind formate din esențe dulci de vanilie, cedru, mosc și patchouli.

Povestea parfumului
O sticlă de parfum este o bijuterie în design. Craniul alb, luxos și opulent, cu elemente fără precedent, este unic. Parfumul a fost lansat în 2013.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, portocala, fructe de padure, petitgrain - ulei de portocala amara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piersica, iasomie, ananas, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, vanilie, cedru, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Police

Parfum Police |  Police - Sub umbrela culturii italiene in moda, imaginea Police se remarca prin acesorii ca: ceasuri, bijuterii, instrumente de scris si ochelari de soare. Parfumurile Police se potrivesc persoanelor energice cu o personalitate puternica. Va recomandam variantele irezistibile oferite de magazinul nostru.

Rating Police To Be The Queen28