Treci la conținutul principal
Plantur 39 sampon pe baza de cafeina pentru par vopsit si deteriorat
Plantur 39 sampon pe baza de cafeina pentru par vopsit si deteriorat
Tipuri de părpar vopsit
EfectProtecția culorii, stimulează creșterea, regenerare
Tipul scalpuluitoate tipurile de scalp
Probleme cu părulpăr degradat, Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Pierderea vitalității părului se datorează, de obicei, schimbărilor hormonale. Rădăcinile părului femeilor sunt protejate de prezența hormonului feminin (estrogen) și, mai ales în timpul menopauzei, nivelul acestui hormon scade. Părul devine mai subțiat și cade mai devreme, lăsând scalpul din ce în ce mai vizibil. Șamponul cu cafeină pentru păr vopsit și deteriorat Plantur 39 previne eficient pierderea și slăbirea părului, mai ales în această perioadă.

Compoziția șamponului Plantur 39 este bogată în cofeină activă. În timpul spălării, aceasta penetrează foliculul de păr din toate direcțiile. Fitoflavonoizii din ceaiul alb întăresc rezistența scalpului și a foliculilor de păr, stimulând regenerarea acestora. Iar extractele de grâu cu provitamina B5 ameliorează și repară structura părului deteriorat, pentru o nuanță cu străluciri de vis.

Caracteristici:

 • previne căderea părului sub influența schimbărilor hormonale
 • redă fermitatea părului uscat și poros
 • conferă netezime și strălucire părului vopsit
 • activează rădăcinile părului în timpul spălării
 • încurajează creșterea și volumul părului

Ingrediente:

 • cafeină – combate influența nocivă a testosteronului
  în foliculul părului și conferă energie rădăcinilor, favorizând creșterea acestora
 • proteine de grâu – întăresc părul perturbat și subțiat
 • fitoflavonoizi din ceai alb – măresc rezistența scalpului
  și a rădăcinilor părului
 • provitamina B5 – dă părului suplețe și densitate

Aplicare:
Aplicați o cantitate adecvată de șampon pe părul umed, masând-o delicat în scalp. Lăsați să acționeze 2 minute. Apoi clătiți foarte bine cu apă.

Sfat Notino:
Pentru un păr și mai moale, și mai ușor de pieptănat, completați șamponul cu balsamul din gama Plantur 39 pentru păr vopsit și degradat.

 
Șamponul pe bază de cafeină, pentru păr vopsit și deteriorat, Plantur 39 este dovedit că previne subțierea părului. Șamponul cu fito-cafeină pentru păr vopsit și degradat, cu extracte naturale de grâu și provitamina B5, umidifică și fortifică părul. Netezește structura deteriorată a părului și îi conferă un luciu intens. Substanța activă penetrează foliculul părului în timpul spălării. Cele mai frecvente cauze ale căderii părului sunt modificările hormonale și genetice din organism. Rădăcinile părului femeilor sunt protejate de prezența hormonilor feminini (estrogen). Dacă nivelul acestor hormoni scade, de ex. în perioada menopauzei, influența hormonilor masculini crește. Părul devine mai subțiat și cade mai devreme, lăsând scalpul din ce în ce mai vizibil. Șamponul cu cafeină pentru păr vopsit și deteriorat Plantur 39 previne eficient pierderea și slăbirea părului în această perioadă.

Plantur39 sampon pe baza de cafeina pentru par vopsit si deteriorat

57RON
Mai avantajos cu 7%
250 ml
53RON

În stoc | 21,20RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: PLA2754
1
Sameday - Express
începând de mâine miercuri 24.04.2024
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 24.04.2024