Placa de ondulat părul: Placă și ondulator de păr 2 în 1

Placa de ondulat părul: placă și ondulator de păr 2 în 1
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   1
 •   1

Faceți cunoștință cu placa ondulatoare

Un accesoriu – zeci de coafuri. Placa de păr pentru bucle, cu funcții de îndreptare și de ondulare a părului, este un produs 2în1. Cu un singur aparat, creați o coafură dreaptă, pentru o întâlnire de afaceri - sau bucle seducătoare, de plajă, pentru o întâlnire! Economisiți bani și spațiu în baie cu o placă de întins părul cu ondulator, într-un singur aparat.

Cum alegeți o placă de îndreptat părul cu ondulator

Puteți alege dintre două opțiuni de bază:

 • Placa „rotundă“ de păr, cu plăcuțe mai lungi, rotunjite, care permit atât îndreptarea perfectă a părului, cât și crearea unor bucle elegante – trebuie doar să învățați să o manevrați corect.
 • Ondulatorul multifuncțional cu placă de păr, într-un singur produs, cu accesorii interschimbabile – doar schimbați accesoriul și placa de îndreptat devine ondulator sau placă de creponat. Ondularea cu placa cere exercițiu, dar o placă de ondulat părul multifuncțională, cu accesorii interschimbabile, vă ușurează considerabil coafarea.

Parametri de urmărit la alegerea plăcii multifuncționale pentru bucle:

 • Funcția de reglare a temperaturii: Fără această funcție, există riscul să deteriorați părul sau să nu obțineți rezultatul dorit. În general, un păr fin și deteriorat = temperatură mai scăzută (până la 160°C), un păr indisciplinat = temperatură mai ridicată (peste 190°C).
 • Suprafața: Cea ceramică se încălzește rapid și puteți ondula părul imediat. În plus, alunecă bine pe șuvițe. Suprafața de turmalină elimină electrizarea și încrețirea părului.

Alte sfaturi utile pentru alegerea plăcii ondulatoare:

 • Dacă aveți părul scurt, alegeți o placă ondulatoare mai mică. Este mai ușor de manevrat și puteți ondula cu aceasta și un păr mai scurt.
 • Pentru o utilizare ușoară, căutați un aparat cu butoanele dispuse lateral. Evitați astfel schimbările nedorite ale temperaturii sau oprirea accidentală în timpul răsucirii plăcii.
 • Pentru o manipulare cât mai confortabilă și pentru reducerea riscului înfășurării cablului, alegeți o placă ondulatoare 2în1 cu cablu rotativ.

Cum ondulăm părul cu placa   

E nevoie de răbdare și de exercițiu, dar procedura se deprinde rapid. Începeți cu protecția termică a părului împotriva deteriorării. Nu depășiți niciodată temperatura maximă recomandată pentru tipul părului dvs. și respectați instrucțiunile din manualul producătorului.

Procedura recomandată pentru a ondula părul cu placa:

 1. Pieptănați bine părul și despărțiți-l în șuvițe.
 2. Introduceți șuvița în placă și strângeți, dar nu prea tare, pentru a putea glisa ușor placa de-a lungul șuviței.
 3. Răsuciți placa, ideal cu 180° dinspre fața dvs. (în formă de U). Cu cât rotiți mai mult placa în jurul axei sale, cu atât va fi bucla mai strânsă și mai definită.
 4. După câteva secunde, deplasați încet placa în jos, spre capătul șuviței și eliberați părul din ondulator. Bucla este gata.
 5. Cu cât începeți ondularea mai aproape de rădăcini, cu atât mai definite vor fi buclele.

Vă atrag plăcile cu ondulator? Cumpărați de la notino.ro, unde găsiți cele mai bune accesorii pentru coafarea părului!