Phyto Specific Styling Care unt de shea pentru păr uscat și deteriorat

Phyto Specific Styling Care unt de shea pentru păr uscat și deteriorat
Phyto Specific Styling Care unt de shea pentru păr uscat și deteriorat
100 ml

Cod: PTO1413 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Phyto Specific Styling Care
Caracteristici

Tratamentul fără clătire Phyto Specific Styling Care oferă părului spălat toate cele necesare.

Caracteristici:

  • conferă o strălucire atrăgătoare
  • întărește firul de păr
  • conferă o netezime de catifea
  • protejează împotriva influențelor negative ale mediului

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare
Substanțe active
unt de shea
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat, păr uscat

Despre brand Phyto

Phyto este un brand de cosmetice, fondat in 1967 de catre stilistul si vizionarul francez - Patrick Alès. Dezgustat de faptul ca majoritatea produselor de ingrijire sunt pline de chimicale ce pot afecta sanatatea noastra, acesta a decis sa aduca pe piata propriile sale cosmetice.

Astfel, Phyto se mandreste cu faptul ca produsele sale contin 95% ingrediente naturale. In prezent, pentru fabricarea lor se folosesc aproximativ 500 de extrase din diferite tipuri de plante, arbusti si arbori. Din convingerea ca cele mai bune sunt materiile prime neprelucrate, Phyto prefera sa-si cultive propriile ingrediente.

Phyto a reusit sa dezvolte produse, care combat eficient alopecia. Dar oferta de produse este extinsa pentru a include si cosmetice pentru persoanele care sufera de matreata, scalp sensibil, iritat sau gras. Merita o mentiune, preparatele speciale pentru ingrijirea pielii si corpului (creme de noapte, geluri si seruri pentru vergeturi sau celulita ...), cat si produsele pentru machiaj.

Cosmeticele Phyto nu au fost testate pe animale, iar in compozitia lor nu se gaseste niciun ingredient de origine animala, cu exceptia unor ingrediente ca oua, miere si ceara de albine. De asemenea, au fost trecute printr-o testare clinica riguroasa, efectuate in laboratoare de specialitate.

Marca Phyto se adreseaza tuturor persoanelor care se confrunta cu probleme, precum caderea parului, unghii casante, etc., si care nu ezita sa plateasca putin mai mult pentru o calitate garantata.

Rating Phyto Specific Styling Care