Philips StyleCare Advanced HP8664/00 Airstyler rotativ

Philips StyleCare Advanced HP8664/00 Airstyler rotativ
Philips StyleCare Advanced HP8664/00 Airstyler rotativ
Livrare gratuită
HP8664/00
305RON

305,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02204 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Philips StyleCare Advanced HP8664/00
Caracteristici

Coafarea zilnică devine, astfel, o distracție! Peria electrică rotativă Philips StyleCare Advanced HP8664/00 este un aparat de coafat cu care se pot executa cele mai diverse coafuri, cu un rezultat perfect. Peria de 50 mm din peri naturali adaugă volum și mișcare, în timp ce peria retractabilă de 30 mm creează onduleuri definite, fără a încurca părul.

Caracteristici:

 • ideală pentru crearea unor bucle aerisite
 • garantează coafurii volum și strălucire
 • usucă și modelează părul foarte rapid
 • multiple opțiuni de stilizare a părului
 • ușor de utilizat și de întreținut
 • diversitate largă de accesorii
 • lasă părul neted și lucios

Specificații tehnice:

 • funcția „Care” asigură o temperatură optimă în timpul uscării și protejează părul
 • perie rotativă de 50 mm cu peri naturali care adaugă volum coafurii
 • plăci ceramice din turmalină care adaugă strălucire părului
 • perie retractabilă de 30 mm pentru coafare fără încurcare
 • tratamentul cu ioni usucă rapid părul și previne încrețirea
 • amândouă periile se rotesc în ambele direcții
 • putere de 1.000 W pentru un păr frumos
 • tensiune de 220-240  V
 • cablu de 1,8 m

Mode de utilizare:
Poziționați o șuviță de păr pe perie și deplasați peria printr-o mișcare de alunecare, de la rădăcini până la vârfuri. Se repetă procesul, până la obținerea coafurii dorite.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips StyleCare Advanced HP8664/00