Philips StraightCare BHS675/00 placa de intins parul

Philips StraightCare BHS675/00 placa de intins parul
Philips StraightCare BHS675/00 placa de intins parul
Economisiți
279RON

Economisiți 14%
placa de intins parul
239RON

239,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI1060 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips StraightCare BHS675/00
Caracteristici

Scoate-ţi în evidenţă părul

Până la 95% fără vârfuri despicate*

Placă de păr Vivid Ends este prima placă de îndreptat părul concepută să-ţi protejeze
vârfurile fragile. Mulţumită tehnologiei premium SplitStop, te poţi bucura de un păr
frumos coafat, cu vârfuri cu un aspect sănătos!

Păr coafat frumos

 • Infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire
 • Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor și drept

Prevenirea dovedită a vârfurilor despicate

 • Tehnologie SplitStop pentru prevenirea despicării vârfurilor
 • Senzor UniTemp pentru păr frumos coafat, cu mai puţină căldură
 • Înveliș ceramic pentru alunecare lină și prevenirea deteriorării
 • 11 setări digitale de temperatură pentru control absolut

Ușor de utilizat

 • Plăci extra lungi (105 mm) pentru îndreptare rapidă și ușoară
 • Vârf rece pentru crearea cu ușurinţă a buclelor și a onduleurilor
 • Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 30 de secunde
 • Cablu de alimentare de 1,8 m
 • Oprire automată pentru utilizare în siguranţă

Repere

Tehnologie SplitStop

Secretul nostru pentru prevenirea vârfurilor despicate este noua tehnologie SplitStop. Este combinaţia unică dintre un senzor UniTemp și plăci ceramice fine, pentru a respecta sănătatea părului. Senzorul UniTemp protejează părul împotriva căldurii inutile, iar plăcile de coafare garantează niveluri reduse de frecare pentru prevenirea optimă a vârfurilor despicate.

Senzor UniTemp

Senzorul UniTemp îţi protejează părul împotriva expunerii la niveluri de căldură inutile, asigurând o temperatură de coafare corespunzătoare, pentru performanţe îmbunătăţite: obţine aceleași rezultate cu o setare a căldurii cu 20 °C mai joasă**. Creează coafura perfectă, cu vârfuri cu aspect sănătos, pline de viaţă.

Infuzie de cheratină

Cheratina este ingredientul esenţial al părului, care îl face puternic, sănătos și îi conferă un aspect superb. Bara ceramică este îmbogăţită cu cheratină, pentru a-ţi permite să-ţi îngrijești mai bine părul.

Tratament cu ioni

Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul și netezesc cuticulele părului, pentru a intensifica luciul și strălucirea acestuia. Rezultatul - bucle netede, catifelate și strălucitoare.

Plăci lungi de 105 mm

Plăcile pentru îndreptarea părului au o lungime profesională de 105mm, determinând o îndreptare mai rapidă și mai ușoară.

Plăci ceramice

Plăcile fine cu înveliș ceramic și alunecare fină previn deteriorarea părului în timpul coafării.

Setări digitale pentru temperatură

Afișajul digital, cu 11 setări de temperatură, de până la 230 °C, oferă control absolut pentru a adapta temperatura la tipul părului tău, pentru prevenirea deteriorării acestuia.

Vârf rece

Vârful aparatului de coafat este fabricat dintrun material termoizolant special, pentru a rămâne rece; îl poţi ţine în siguranţă în timpul coafării, pentru a obţine bucle și onduleuri superbe și coafuri elastice.

Specificaţii

Specificaţii tehnice

 • Lungime cablu: 1,8 m
 • Timp de încălzire: 30 sec
 • Tip element de încălzire: Element încălzire înaltă
  performanţă
 • Temperatură maximă: 230 °C
 • Dimensiune plăci: 25 x 105 mm mm
 • Tensiune: 110-240 V

Caracteristici

 • Oprire automată: După 30 de minute
 • Înveliș ceramic
 • Agăţătoare
 • Cablu de alimentare cu articulaţie

Tehnologii de îngrijire

 • Îngrijire cu ioni

Service

 • Garanţie: Garanţie internaţională 2 ani

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips StraightCare BHS675/00