Philips DryCare Essential BHD029/00 uscator de par

Philips DryCare Essential BHD029/00 uscator de par
Philips DryCare Essential BHD029/00 uscator de par
uscator de par
99RON

99,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI1059 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Philips DryCare Essential BHD029/00
Caracteristici

Uscare rapidă, consum redus de energie

Philips DryCare Essential are un ventilator cu un design inovator, care atinge o performanţă de uscare comparabilă cu cea a unui uscător de păr de 2100 W, cu un consum de energie de numai 1600 W.*

Păr coafat frumos

 • Performanţă de uscare la 2100 W, cu un consum de energie de 1600 W
 • Tratament cu ioni pentru păr strălucitor și drept
 • Jetul de aer rece îţi fixează coafura
 • 3 setări de căldură și 2 de viteză pentru control deplin
 • Concentrator de 12 mm pentru un debit de aer lin, concentrat

Mai puţină deteriorare a părului

 • Mai puţină supraîncălzire cu distribuirea uniformă a căldurii
 • Setare de temperatură ThermoProtect

Ușor de utilizat

 • Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maximă
 • Cârlig de depozitare ușoară pentru depozitare convenabilă

Repere

Tehnologie cu flux de aer PowerSmart

Noul design al ventilatorului îţi permite să atingi o performanţă de uscare comparabilă cu a unui uscător de păr de 2100 W (viteză de uscare de aproximativ 5 g/min), cu un consum de energie de numai 1600 W. Aceasta echivalează cu o economie de energie de 23%*

Tratament cu ioni

Oferă părului tău îngrijire instantanee cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul și netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Astfel se obţine un păr mătăsos și drept, care strălucește frumos.

Distribuţie uniformă a căldurii

Caracteristica de distribuţie uniformă a căldurii implică faptul că uscătorul utilizează un orificiu de ieșire a aerului conceput special pentru a asigura întotdeauna distribuirea uniformă a căldurii în păr în timpul uscării - chiar și la temperaturi ridicate - și previne formarea de zone fierbinţi nocive. Astfel, părul tău beneficiază de protecţie maximă împotriva supraîncălzirii, ceea ce te ajută să ai un păr sănătos și strălucitor.

Jetul de aer rece îţi fixează coafura

O setare profesională esenţială, Cool Shot asigură o explozie de aer rece. Utilizează-l după coafare, pentru a fixa și finisa coafura.

Control precis

Configurează și controlează cu ușurinţă setările de căldură și de viteză, pentru a crea coafura perfectă. Alege dintre 3 setări de căldură și 2 de viteză pentru control deplin și pentru uscare și coafare precise

Concentrator de 12 mm

Concentratorul de 12 mm concentrează fluxul de aer pentru o coafare de precizie. Ideal pentru retușări sau pentru fixarea coafurii.

Setare temperatură ThermoProtect

Setarea de temperatură ThermoProtect asigură o temperatură optimă de îngrijire și o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu același flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente într-un mod delicat.

Cablu de 1,8 m

Cablu de 1,8 m. 

Specificaţii

Caracteristici

 • Cap de coafare / Concentrator
 • Număr de accesorii: 1
 • Agăţătoare
 • Jet de aer rece
 • Tratament cu ioni

Service

 • 2 ani garanţie

Specificaţii tehnice

 • Frecvenţă: 50-60 Hz
 • Alimentare: 1600 W
 • Motor: Motor CC
 • Lungime cablu: 1,8 m
 • Tensiune: 220-240 V 

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips DryCare Essential BHD029/00