Perry Ellis360° Blue Eau de Toilette pentru bărbați

Perry Ellis 360° Blue Eau de Toilette pentru bărbați
Perry Ellis 360° Blue Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: PER0029 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Perry Ellis 360° Blue
Compoziție

Un clasic atemporal, care celebrează eleganța bărbatului și carisma sa naturală. Apa de toaletă pentru bărbați Perry Ellis 360° Blue devine rapid o parte indispensabilă a personalității dvs.

  • parfum lemnos
  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • iese în evidență la bărbații care nu se tem să fie ei înșiși
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
brad, tarhon, rozmarin, lavanda
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, muschi, patchouli
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Perry Ellis

Parfum Perry | Perry Ellis - S-a nascut in anul 1940 in statul american Virginia. Intre 1963 si 1967 a lucrat pentru Miller Rhodes, iar in anul 1968 a creat casa de moda ce ii poarta numele. In memoria sa Consiliul American al Designerilor (CFDA) au introdus premul anual Perry Ellis cunoscut sub denumirea de Swarovski Emerging Talent Award.Parfumurile Perry Ellis se bucura si in ziua de azi de succes, exprimand munca si talentul creatorului.

Rating Perry Ellis 360° Blue