Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Gold

2×
Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Gold
Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Gold
5 ml
27RON

540,00RON / 100 ml, incl. TVA
  • Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Pink
  • Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Blue
  • Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Purple
  • Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Gold
  • Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Black
  • Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Silver
  • Perfumepod Pure sticluță reîncărcabilă cu atomizor unisex Hot Pink
Cod: PPD0026 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 13.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 12.04.2021

Descriere Perfumepod Pure
Compoziție

Fie călătoria scurtă sau lungă – parfumul dvs. este mereu la îndemână. Pulverizatorul de parfum reîncărcabil Perfumepod Pure este și suficient de mare, pentru a primi o cantitate suficientă din parfumul dvs. preferat, și suficient de mic, pentru a încăpea în orice poșetă sau geantă.

Caracteristici:

  • umplere ușoară
  • foarte ușor - îl puteți avea mereu la îndemână
  • design potrivit pentru femei și bărbați

Cum se utilizează:
Scoateți partea de sus a pulverizatorului de pe flaconul de parfum și inserați pulverizatorul reîncărcabil pe capătul expus al tubului. Pompați conținutul, prin apăsări repetate, până la umplerea completă.

Compoziție

Material
plastic

Despre brand Perfumepod

Perfumepod furnizează în prezent pe piaţă un singur produs – atomizor cu reumplere pentru parfumuri. Acesta este fabricat dintr-un material extrem de rezistent şi este disponibil în mai multe culori (pentru bărbaţi, pentru femei şi unisex).
Atomizoarele reîncărcabile pentru parfum Perfumepod au mai multe avantaje. Sunt transparente (ca să puteţi vedea cât parfum conţin) şi suficient de sigure pentru a le putea lua cu dumneavoastră şi în avion, întrucât nu conţin sticlă şi nu se sparg la şocuri sau la loviturile obişnuite. În plus, sunt foarte uşor de folosit.
Atomizoarele Perfumepod folosesc pentru umplere Genie-S, un sistem brevetat şi premiat în repetate rânduri. Reprezintă o soluţie inovatoare, absolut fără scurgeri, datorită căreia parfumul dumneavoastră se va păstra şi va mirosi la fel de bine ca şi în flaconul său original. Genie-S poate face faţă şi la schimbările bruşte de altitudine!
Perfumepod este extrem de uşor, având un volum de 5 ml, adică aproximativ 65 de doze (= pulverizări cu pompa). Brandul Perfumepod îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc să aibă întotdeauna la îndemână parfumul preferat, care sunt în căutarea unor accesorii de modă neobişnuite şi care călătoresc frecvent.  

Rating Perfumepod Pure2