Parfumuri pudrate

Parfum pudrat
Filtru
Interval de prețuri

la

Grupe de parfumuri
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   3
  •   3

Aromele pudrate domină lumea parfumurilor!

Delicatețea inconfundabilă a parfumurilor pudrate a devenit populară în ultimii ani, atât ca parfum de zi, cât și pentru ocazii excepționale, cum ar fi ziua nunții. Parfumurile pudrate reprezintă armonia perfectă dintre eleganță și feminitate, voalul lor fin vă însoțește peste tot, iar persistența lor se face simțită pe rochiile și pe puloverele dumneavoastră preferate, chiar și după câteva zile.

Parfumurile pudrate își ascund magia în flacoane gingașe, cu forme și culori delicate, iar poveștile uimitoare pe care le-au creat desăvârșesc atmosfera.

Caracterul parfumurilor pudrate:

Fie că vorbim despre parfumuri naturale sau sintetice, acestea se împart în două grupe principale. Primul grup de arome se aseamănă cu pudra de față și sunt mai puțin dulci, mai complexe, dar foarte fine, ca o piele proaspăt pudrată. Al doilea grup de arome seamănă cu pudra de talc pentru bebeluși, având puritatea acesteia, cu subtonuri de lavandă, de violete, de trandafiri, de vanilie și de nostalgie. Ambele grupe au note care rezistă mult timp, prelungind astfel persistența întregii compoziții parfumate.

Cum se obțin aromele pudrate:

Tonurile delicate de catifea provin de la iris, de la violete, de la mosc sau de la heliotrop. Se pot identifica și subtonuri fine de vanilie, de trandafiri, de iris sau de rășină, care, combinate cu notele lemnoase, creează armonia perfectă între puritate, feminitate și eleganță. Parfumurile pudrate se produc și sintetic, fiind un amestec inconfundabil de tonuri fine și dulci florale, cu o atingere retro de catifea.

Parfumați-vă ziua cu o delicată aromă catifelată, cu adieri nostalgice. Parfumurile pudrate sunt excepționale, fiind ideale la ocazii deosebite, dar și pentru înfrumusețarea unei zile obișnuite. Descoperiți universul parfumurilor pudrate!