Paddywax Impressions Lavender & Thymelumânare parfumată (Peace)

Paddywax Impressions Lavender & Thyme lumânare parfumată (Peace)
Paddywax Impressions Lavender & Thyme lumânare parfumată (Peace)
163 g

Cod: PWX00768 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descriere parfum Paddywax Impressions Lavender & Thyme
Compoziție

Lumânarea parfumată Paddywax Impressions Lavender & Thymeumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

 • lucrat manual
 • parfum floral
 • aromă de plante
 • ambalaj luxos
 • durată lungă de ardere
 • arde curat
 • după ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativ

Ingrediente:

 • conține ceară de soia
 • fitil din bumbac

Cum se utilizează:
Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lavanda, ciclama, eucalipt
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lacramioare, cimbru alb, bujor
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, mosc, vanilie orhidee
Categoria parfumurilor de interior
ierboase
Tipuri de fitil
din bumbac

Rating Paddywax Impressions Lavender & Thyme