Paco Rabanne Ultraviolet Man

after shave pentru barbati 100 ml

Paco Rabanne Ultraviolet Man after shave pentru barbati 100 ml
Paco Rabanne Ultraviolet Man after shave pentru barbati 100 ml
after shave pentru barbati 100 ml

Cod: PAR0058 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Paco Rabanne Ultraviolet Man
after shave pentru barbati 100 ml

Descriere parfum Paco Rabanne Ultraviolet Man

Apa după ras pentru bărbați Paco Rabanne Ultraviolet Man completează perfect parfumul din aceeași serie. Împrospătează pielea care este iritată și înroșită după ras și-i dă o nouă porție de energie.

Compoziție

Note varf
menta
Note inima
cihlimbar, vetiver
Note baza
muschi

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Ultraviolet Man

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!