Paco Rabanne Pure XS Nighteau de parfum pentru bărbați

3×
Paco Rabanne Pure XS Night eau de parfum pentru bărbați
Paco Rabanne Pure XS Night eau de parfum pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
100 ml
289RON

Cod: PAR11643 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.01.2020
Ridicare personală
marți 21.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Paco Rabanne Pure XS Night
Compoziție

Apa de parfum Paco Rabanne Pure XS Night trezește imediat dorința și energizează simțurile. Vă subliniază senzualitatea naturală, farmecul și lejeritatea, cu care atrageți, cuceriți și obțineți întotdeauna ceea ce doriți. Cu acest parfum intens, tentația jocului cu focul este absolut de nestăvilit.

  • un parfum oriental picant
  • pentru bărbați neîmblânziți
  • potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară

Compoziția parfumului
Flacăra pasională a întregii compoziții exotice este caracterizată de dualitatea notelor aspre și reci. Debutul Paco Rabanne Pure XS Night combină tonurile afrodisiace de ghimbir și de ginseng. Ulterior, acestea lasă locul unui mix gurmand de cacao, cu scorțișoară și vanilie, care aprinde focul interior al celui care-l folosește. Simfonia acestei ape de parfum se încheie cu acorduri dulci de caramel, echilibrate de amăreala plăcută a smirnei.

Compoziție

Note varf
ghimbir, ginseng
Note inima
vanilie, scortisoara, cacao
Note baza
smirna, caramel
Grupe de parfumuri
picante, orientale

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Pure XS Night