Paco RabanneInvictus balsam după bărbierit pentru bărbați

Paco Rabanne Invictus balsam după bărbierit pentru bărbați
Paco Rabanne Invictus balsam după bărbierit pentru bărbați
100 ml

Cod: PAR0363 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Paco Rabanne Invictus
Compoziție

Calmează fața după bărbierit și o parfumează, cu o aromă care completează perfect parfumul din aceeași colecție. Îngrijirea după bărbierit Paco Rabanne Invictus este creată special pentru un bărbat modern, căruia îi place să se îngrijească.

Caracteristici:

  • regenerează și revitalizează tenul
  • reduce roșeața și calmează pielea
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție

Compoziție

Consistență
balm

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Invictus