Treci la conținutul principal

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta

Simț pentru detalii, design feminin viu colorat și o calitate de primă clasă. Acestea sunt atuurile modei și ale parfumurilor renumitului designer Oscar de la Renta, a cărui creație atemporală este expresia dorinței ca fiecare femeie să se simtă cât mai bine.

Oscar de la Renta s-a născut în Republica Dominicană. La vârsta de 18 ani, pleacă la Madrid pentru a studia pictura, dar curând devine mai atras de modă, creând articole haute couture pentru celebre saloane de modă spaniole. În anii 60 se mută la New York, iar în anul 1965 își creează propriul brand. Modelele sale devin foarte apreciate în cercuri selecte, fiind purtate de multe prime doamne ale Americii. 

Parfumurile Oscar de la Renta sunt unice, ca și creațiile sale de modă. Cum declară însuși fondatorul, „A te da cu parfum este un lux. Este un auto-răsfăț cu ajutorul fanteziei.” Încercați parfumurile florale pentru femei Oscar de la Renta Bella Rosa, Oscar de la Renta Bella Blanca, Oscar de la Renta Volupté sau Oscar de la Renta Oscar. Domnii își vor alege parfumul preferat dintre apa de toaletă aromatică Oscar de la Renta Gentleman și parfumul pielos Oscar de la Renta Pour Lui.

întregul text ascundeți textul