Oral BFloss Action EB 25 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc

Oral B Floss Action EB 25 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc
Oral B Floss Action EB 25 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ORB1400

Compatibilă cu toate capetele de periaj Oral B, cu excepția modelului Pulsonic.

Înlăturați placa dentară, chiar și în locurile greu accesibile. Capul de schimb pentru periuța de dinți Oral B Floss Action EB 25 este inspirat de eficiența aței dentare și vă ajută să obțineți dinți perfect curați.

Fibrele externe înconjoară perfect fiecare dinte, iar fibrele galbene MicroPulse ajung în colțișoarele cele mai înguste. Cu ajutorul fibrelor rotunjite FlexiSoft, capul îndepărtează neagresiv placa dentară și, în același timp, masează cu blândețe gingiile.

Caracteristici:

  • elimină perfect placa dentară, chiar și în locurile greu accesibile
  • curăță perfect dinții de resturile de mâncare și de băutură
  • îndepărtează petele de pe dinți, pentru un zâmbet mai alb
  • masează cu blândețe gingiile, prevenind astfel gingivita
  • previne eficient cariile dentare

Specificații tehnice:

  • fibre – înconjoară fiecare dinte și asigură curățarea completă a acestuia
  • fibre galbene MicroPulse – ajung chiar și în locuri greu accesibile și persistă în interiorul acestora mai mult decât alte fibre
  • fibre moi și flexibile FlexiSoft – îndepărtează blând placa dentară și masează linia gingiilor
  • fibre albastre indicatoare – avertizează prin decolorare când trebuie înlocuit capul periei

Mod de utilizare:
Inserați capul de rezervă pe mânerul periei Oral-B și spălați temeinic dinții, unul câte unul. Vă recomandăm să înlocuiți capetele aproximativ la fiecare 3 luni, în cazul utilizării normale a periei, de 2 ori pe zi.

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.