NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease set de rujuri

NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease set de rujuri
NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease set de rujuri
12 x 2.7 ml

Cod: NYX02762 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA sau essie de minim 90 RON și primiți 25% reducere. Folosiți codul 25mix în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease
Caracteristici

Rujul NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

Caracteristici:

  • perfect pentru machiajul de zi și de seară
  • pentru un look perfect
  • pentru buze perfect accentuate
  • pigmentare intensă
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
violet, maro, albastru, verde, nud
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease