NYX Professional Makeup Hot Singles™

fard ochi

NYX Professional Makeup Hot Singles™ fard ochi
culoare 02 Pink Cloud 1,5 g
16RON

Cod: NYX02076 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Cumpărați orice produse NYX Professional Makeup de minim 130 RON și vă oferim cadou un spray fixator pentru makup la 60 ml. Obțineți un look elegant cu NYX Professional Makeup!
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.05.2019
Ridicare personală
marți 21.05.2019
NYX Professional Makeup Hot Singles™
culoare 02 Pink Cloud 1,5 g | 16RON

Descriere cosmetice NYX Professional Makeup Hot Singles™

Fardul de pleoape NYX Professional Makeup Hot Singles™ permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten.

Caracteristici:

  • ușor de aplicat
  • ușor de estompat
  • nu se risipește la aplicare
  • pigmentare intensă
  • nuanțele sunt ușor de combinat

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.