NYX Professional MakeupEpic Wear Liner Stick creion dermatograf waterproof

3×
NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick creion dermatograf waterproof
NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick creion dermatograf waterproof

Creionul dermatograf rezistent la apă, NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick, este persistent și oferă nuanțe saturate, fără compromisuri, cu care dați frâu liber fanteziei. Sau puteți fi sigură că ochii dvs. rămân machiați elegant toată ziua. Totul depinde de nuanța pe care o alegeți. Veți avea impresia că niciun alt dermatograf din geanta dvs. de cosmetice nu-și merită epitetul „persistent“.

Caracteristici:

  • machiajul rezistă timp de 36 de ore la apă, la transfer și la estompare
  • înalt pigmentat, pentru crearea unui contur intens
  • în nuanțe cu finisaj mat și metalic
  • puteți desena cu el oriunde pe corp

Aplicare:
Trasați conturul pe linia genelor, după preferință. Pentru o linie mai subțire, ascuțiți vârful în prealabil.

Sfat Notino:
Dermatograful se pretează și la machiaje foarte extravagante. Pentru efectul de „aripă“, trasați conturul de-a lungul liniei superioare a genelor și prelungiți-l ușor în sus și departe de colțul exterior. Apoi continuați trasând linia în direcție opusă (spre colțul interior) sub sprâncene și terminând-o cam la jumătatea pleoapei. Astfel trasați o linie în formă de V.

Caracteristici

Culoare
negru
Efect
rezistent

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.