Notino Spa bentiță cosmetică

9×
Notino Spa bentiță cosmetică
Notino Spa bentiță cosmetică
Livrare gratuită
culoare Pink
31RON

31,00RON / 1 buc., incl. TVA
  • Notino Spa bentiță cosmetică
  • Notino Spa bentiță cosmetică
Cod: NOI02314 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Notino Spa

Transformați rutina zilnică într-un ritual plăcut și baia într-un spa la domiciliu. Banderola cosmetică Notino Spa headband, cu închidere cu arici, se adaptează perfect oricărei forme și mărimi a feței și strânge părul, astfel încât să nu vă încurce. O puteți folosi nu numai pentru îndepărtarea machiajului, ci și pentru machiaj, aplicarea exfoliantului sau a măștii faciale sau la duș.

Caracteristici:

  • se folosește în combinație cu produse de curățare și de demachiere
  • proprietățile electrostatice ale microfibrelor atrag impuritățile și machiajul
  • se poate utiliza pe față, pe decolteu și pe corp
  • se poate spăla manual sau la mașină, până la 40 °C
    (recomandăm spălarea la mașină, înainte de prima folosire)

Material:

  • banderola cosmetică gri: 80 % poliester, 20 % poliamid
  • banderola cosmetică roz: 100 % poliester

Mod de utilizare:
Pieptănați părul pe spate și prindeți-l cu un elastic sau cu un clește. Întindeți banderola în jurul feței și fixați prinderea cu arici, pentru a atinge dimensiunea dorită.

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Spa9