Notino Glamour Collection Make-up Sponge

burete pentru machiaj

Notino Glamour Collection Make-up Sponge burete  pentru machiaj
Notino Glamour Collection Make-up Sponge burete  pentru machiaj
Livrare gratuită
45RON

Cod: NOI02101 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 28.08.2019
Ridicare personală
miercuri 28.08.2019
Notino Glamour Collection Make-up Sponge
| 45RON

Descrierea produsului Notino Glamour Collection Make-up Sponge

Datorită formei speciale, buretele Notino Glamour Collection asigură aplicarea perfectă a fondului de ten în toate cutele feței. Simplifică-ți rutina zilnică de machiaj!

Caracteristici:

  • pentru aplicarea perfectă a fondului de ten lichid sau cremos
  • aplicare ușoară și uniformă, inclusiv sub ochi sau în jurul nasului
  • se ține confortabil în mană, iar aplicarea pe față este foarte plăcută
  • dimensiuni: 6 × 4 cm

Material:

  • 100% PU – poliuretan

Mod de utilizare:
Buretele se înmoaie în apă și se stoarce bine, pentru a elimina excesul de apă. Poate fi folosit pentru orice tip de fond de ten, corector, cremă BB/CC, bronzer sau iluminator. După folosire, buretele se spală cu apă caldă și un săpun delicat și se lasă să se usuce.

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.