Notino Elite Collection Shopper Baggeantă de cumpărături

Notino Elite Collection Shopper Bag geantă de cumpărături
Notino Elite Collection Shopper Bag geantă de cumpărături

Cod: NOI02231 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Notino Elite Collection Shopper Bag

Felicitări, ați găsit-o – geanta perfectă, clasică și versatilă, care vă va servi cu fiabilitate și gust, zilnic și în orice situație. Transportă acasă documentele de birou și cumpărăturile, vă protejează sandviciul luat în excursie și echipamentul pentru ora de yoga și adaugă o notă de lejeritate casual ținutei dvs. elegante de oraș. Orice sarcină îi dați, o va îndeplini mereu de nota zece.

Caracteristici:

  • o geantă elegantă și versatilă, pentru orice ocazie
  • într-un design trendy, negru mat
  • cu suficient spațiu pentru toate lucrurile necesare: 43 x 37 x 9 cm
  • poate transporta până la 10 kg
  • impermeabilă
  • închidere cu fermoar
  • se curăță simplu, cu o lavetă umedă
  • ușor de pliat

Material:

  • PVC cauciucat
  • fermoar – nailon

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Elite Collection Shopper Bag