Nivea Men Deep Controlmasca de fata pentru curatare pentru barbati

2×
Nivea Men Deep Control masca de fata  pentru curatare pentru barbati
Nivea Men Deep Control masca de fata  pentru curatare pentru barbati
Livrare gratuită
75 ml
27RON

Cod: NIV2258 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descrierea produsului Nivea Men Deep Control
Caracteristici

Masca facială Nivea Men Deep Control răsfață și îngrijește tenul.

Caracteristici:

  • curăță tenul în profunzime
  • previne formarea excesivă de sebum
  • produsul este creat pentru nevoile specifice pielii bărbătești

Cum se utilizează:
Masca se aplică în strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze pe perioada specificată pe ambalaj. Apoi se spală bine masca, cu apă călduță.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
curățare
Când se utilizează
ziua

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Men Deep Control

tracking pixel