NiveaBody Shower Milk lotiune de corp hranitoare in dus

13×
Nivea Body Shower Milk lotiune de corp hranitoare in dus
Nivea Body Shower Milk lotiune de corp hranitoare in dus
Livrare gratuită
Economisiți
51RON

Economisiți 49%
400 ml
26RON

3 de buc. în stoc | 6,50RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: NIV0565
1
Livrarea prin FAN Courier. Data estimata pentru livrare:
începând de mâine luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 29.11.2021

Produsul ideal pentru îngrijirea corpului, care se utilizează în duș, este loțiunea Nivea In – Shower Body Milk Nourishing! Pielea umedă poate prelua în mod optim formula specială de îngrijire, cu ulei de migdale, astfel încât să hrănească rapid și eficient. Ieșiți din duș cu pielea hidratată, mătăsoasă și catifelată.

Caracteristici:

  • hidratează instant
  • hrănește eficient pielea
  • se absoarbe rapid
  • lasă pielea catifelată

Ingrediente:

  • ulei de migdale – hidratează întens pielea

Aplicare:
Aplicați produsul în duș pe întregul corp apoi clătiți. Nu este necesar sa aplicați o loțiune de corp după duș.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
ten uscată
Substanțe active
ulei de migdale

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.