Nina Ricci L'Extase Eau de Parfum pentru femei

24×
Nina Ricci L'Extase Eau de Parfum pentru femei
Nina Ricci L'Extase Eau de Parfum pentru femei
80 ml

Cod: NIN0581 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Nina Ricci L'Extase
Compoziție

Vă știe cele mai secrete fantezii, dorința de a vă elibera de haine și de a vă simți liberă. Apa de parfum pentru femei Nina Ricci L‘Extase întruchipează visele dvs. cele mai intime și vă conduce spre împlinirea senzuală perfectă - până la extaz.

  • un parfum floral oriental, care poate fi folosit atât ziua, cât și seara
  • un parfum inspirat de fanteziile erotice ale femeilor
  • parfumul a fost creat de Francis Kurkdjian

Compoziția parfumului
Această apă de parfum vă atrage prin compoziția sa senzuală intensă, cu ajutorul esențelor de flori albe, cu note de trandafiri și un strop de piper roz. Acestea pălesc ușor după un timp și, pe prim plan, trec tonurile balsamice de mosc și de benzoin, împreună cu accentul catifelat al cedrului.

Povestea parfumului
Flaconul parfumului Nina Ricci L‘Extase farmecă prin designul său luxos, fiind recipientul perfect pentru parfumul care concentrează cele mai intime fantezii ale femeilor. Nuanța de mov este în degrade, de la întunecat în partea de jos, spre deschis în jurul capacului auriu elegant. La limita dintre sticlă și capac, o panglică din satin negru amplifică luxul parfumului, nu numai în interior, ci și la exterior.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para, piersica, piper roz
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
flori albe, iasomie, trandafir, zmeura
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, cihlimbar, cedru, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Nina Ricci

Creațiile designerului de modă Nina Ricci sunt feminine, rafinate și minimaliste. Casa ei de modă haute couture decorează Parisul din 1932, iar creațiile perfect croite, din materiale exclusive, înfrumusețează pariziencele. La scurt timp, Nina Ricci, împreună cu fiul său au extins colecția cu parfumurile Nina Ricci, care sunt și astăzi o parte esențială a acestui brand francez.

Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L'Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului. Popularitatea sa a contribuit la consolidarea succesului internațional al casei de modă, rămânând până astăzi o sursă de inspirație nesfârșită, atât pentru întreaga sa creație, cât și pentru alte parfumuri Nina Ricci.

Rating Nina Ricci L'Extase24