Nina Ricci Bellaset cadou I. pentru femei

Nina Ricci Bella set cadou I. pentru femei
Nina Ricci Bella set cadou I. pentru femei
Livrare gratuită
379RON

Cod: NIN01470 | 4 de buc. în stoc

Eau de Toilette 80 ml + ruj in creion 2,5 g

1
Coletăria
miercuri 02.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Nina Ricci Bella
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Nina Ricci Bella , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • ediție limitată

Setul conține:

  • Eau de Toilette 80 ml
  • ruj in creion 2,5 g

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Nina Ricci

Creațiile designerului de modă Nina Ricci sunt feminine, rafinate și minimaliste. Casa ei de modă haute couture decorează Parisul din 1932, iar creațiile perfect croite, din materiale exclusive, înfrumusețează pariziencele. La scurt timp, Nina Ricci, împreună cu fiul său au extins colecția cu parfumurile Nina Ricci, care sunt și astăzi o parte esențială a acestui brand francez.

Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L'Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului. Popularitatea sa a contribuit la consolidarea succesului internațional al casei de modă, rămânând până astăzi o sursă de inspirație nesfârșită, atât pentru întreaga sa creație, cât și pentru alte parfumuri Nina Ricci.

Rating Nina Ricci Bella