Montale Aoud Roses Petals Eau de Parfum unisex

3×
Montale Aoud Roses Petals Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Roses Petals Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT1493 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Montale Aoud Roses Petals
Compoziție

Aoud Roses Petals, de la Montale, este un parfum unisex oriental, floral-lemnos, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit datorită pasiunii sale pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Roses Petals amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Aoud Roses Petals, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Aoud Roses Petals, de la Montale, cu îndrăgita aromă de trandafiri.

Parfumul Aoud Roses Petals prezintă prospețimea trandafirului de ceai, în armonie cu aroma de mușcate, cu lemnul rar arăbesc și, desigur, cu nobilul oud. Aoud Roses Petals, de la Montale, oferă o strălucitoare aromă lemnoasă, cu o puternică notă de trandafiri. Trandafirul, lemnul de guaiac, chihlimbarul, șofranul, cedrul, lemnul de agar, geraniumul și tecul se combină pentru a crea un parfum oriental minunat. Debutul sugerează trandafiri delicați, completați de o aromă adânc lemnoasă, cu subtonuri rășinoase.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat o altă uluitoare combinație între lemnul de oud și regina florilor, trandafirul. Deși relativ simplă, compoziția dă o impresie complexă și foarte atrăgătoare.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Roses Petals utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită prospețimii și profunzimii sale, parfumul Aoud Roses Petals este potrivit pentru folosirea pe întregul an, atât ziua, cât și noaptea. Va câștiga inimile tuturor iubitorilor aromei de trandafiri, cu accent oriental. Aoud Roses Petals este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Roses Petals. de culoarea de un auriu mat a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Aoud Roses Petals, de la Montale - prospețimea trandafirului, cu accente oriental lemnoase.

Compoziție

Compozitie
agar, lemn de tec, lemn de guaiac, cihlimbar, cedru, sofran, trandafir
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Roses Petals3