Molinard Habanita Eau de Parfum pentru femei

13×
Molinard Habanita Eau de Parfum pentru femei
Molinard Habanita Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: MOL0130 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Molinard Habanita
Compoziție

Descoperiți parfumul care ascunde atingerea orientală și misterioasă! Molinard Habanita este un parfum pentru femei atemporal și foarte sofisticat, plin de contraste. Semnătura orientală, a acestui parfum, lemnos – floral, atemporal și legendar, este un caleidoscop olfactiv. Un elixir care scoate în evidență frumusețea unică a fiecărei femei care îl poartă: enigmatic, senzual și sofisticat, cu stil inimitabil.

  • parfum oriental
  • pentru femeia misterioasă
  • pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Apa de parfum se deschide cu note de zmeură, piersică, flori de portocal și bergamotă proaspătă. Tonurile de mijloc dezvăluie trandafiri senzuali și heliotrop, care se împletesc cu liliac, iasomie, rădăcină de iris și ylang ylang. Toate acestea sunt așezate pe o bază de tonuri dulci de vanilie, lichen misterios, acorduri de piele, benzoin și mosc.

Povestea parfumului
Molinard Habanita, creat în 1921, este o icoană a parfumeriei franțuzești.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
zmeura, piersica, flori de portocal, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
radacina de iris, heliotrop, trandafir, Ylang-Ylang, liliac, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, piele, cihlimbar, cedru, mosc, vanilie, lichen
Grupe de parfumuri
orientale

Rating Molinard Habanita13