Miu Miu Fleur d'Argent Eau de Parfum pentru femei

Miu Miu Fleur d'Argent Eau de Parfum pentru femei
Miu Miu Fleur d'Argent Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Lichidare de stoc
Economisiți
560RON

Economisiți 29%
100 ml
397RON

397,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MIU00122 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Miu Miu Fleur d'Argent
Compoziție

Aroma sofisticată a apei de parfum Miu Miu Fleur d’Argent o învălui pe cea care-l folosește într-o aură caldă de feminitate.

  • un parfum floral intens
  • pentru femeia cu gândire liberă
  • ideal pentru zi, dar și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Întreaga compoziție este dominată de tandra și senzuala tuberoză, care transformă parfumul într-o odă a eleganței feminine. Esențele florale sunt conturate și rafinate de acordurile moscului și ale moleculei Akigalawood®, care insuflă parfumului o aromă rafinată de paciuli.

Povestea parfumului
Fleur d’Argent - „floarea de argint“ - este al patrulea parfum din portofoliul brandului italian Miu Miu, provocator printr-o nouă interpretare a feminității. Flaconul evocă un bloc de gheață, cu un dop contrastant, retro, de culoare roz. Inspirația pentru acest parfum, lansat în 2018, provine de la colecțiile de modă Miu Miu, caracterizate prin rochii sclipitoare, purtate în contrast cu elegante jachete clasice.

Compoziție

Compozitie
Akigalawood®, mosc, tuberoza
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu Fleur d'Argent