Treci la conținutul principal

Michael Kors

Michael Kors

 Michael Kors este un creator de modă recunoscut în întreaga lume. Brandul care-i poartă numele este sinonimul luxului, al exclusivității și al calității. Creează accesorii de modă, pantofi, ceasuri, bijuterii și ochelari, precum și parfumuri Michael Kors, care sunt la fel de atemporale și de rafinate ca spiritul brandului.

Michael Kors creează modă încă de la vârsta de nouăsprezece ani. A studiat designul de modă la New York, apoi a lucrat ca director de creație al celebrei case de modă Céline. Din anul 1981 creează în nume propriu, iar din anul 2003 s-a dedicat exclusiv propriului brand. Modelele sale au fost purtate și de Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez și Nicole Kidman, iar buticurile acestui brand american pot fi găsite în marile orașe de pe mapamond – de la New York la Paris și de la Milano până în Dubai.

Primul parfum Michael Kors a fost lansat în anul 2001. Acum, palmaresul brandului conține câteva zeci de parfumuri pentru bărbați și femei, create în colaborare cu parfumieri de top. Încercați, de exemplu, parfumul oriental-floral și gurmand Michael Kors Wonderlust, apa de parfum florală Michael Kors Sparkling Blush, seducătorul parfum de iasomie Michael Kors Glam Jasmine, senzualul parfum pentru femei Michael Kors Sexy Amber sau Michael Kors Midnight Shimmer, un parfum lemnos, excelent mai ales pentru seară.

întregul text ascundeți textul