Treci la conținutul principal

Mense

Despre Brandul Mense

Brandul Mense prezintă îngrijirea cosmetică instantanee pentru bărbatul modern. Compoziția produselor sale este perfect adaptată la nevoile specifice ale tenului, pielii și părului bărbaților. Le asigură totul, de la nutriție până la protecție împotriva influențelor externe.

 

Cosmetica pentru bărbați Mense a fost concepută pentru bărbații care își prețuiesc corpul și doresc să petreacă măcar puțin timp în fiecare zi pentru a avea grijă de el. Compacte și practice, produsele Mense vă permit să vă creați cu ușurință o rutină zilnică regulată care va aduce rezultate vizibile. Substanțele active atent selecționate pentru nevoile corpului masculin vor lăsa pielea, corpul și părul hrănite, protejate și cu un aspect sănătos.

Ce înseamnă Mense? A avea grijă de sine, a-și respecta și înfrumuseța corpul. Aveți grijă de corpul dvs. datorită produselor precum spuma de curățare revigorantă cu extract de mușchi de mare, crema protectoare SPF 20, serul antirid și de lifting cu retinol sau balsamul calmant după ras cu ulei de in. Și pentru că brandul Mense include nu doar produse cosmetice pentru tenul bărbaților, ci și produse cosmetice pentru corp și păr, veți găsi în portofoliul său și un deodorant pentru o prospețime de 24 de ore, un gel de duș revitalizant cu ghimbir sau un șampon hrănitor de ghimbir pentru a vă întări părul.

întregul text ascundeți textul