Maybelline SuperStay Ink Crayonruj in creion

16×
Maybelline SuperStay Ink Crayon ruj in creion
Maybelline SuperStay Ink Crayon ruj in creion
Promoție
Livrare gratuită
culoare 90 Keep It Fun 1,5 g
30RON

Cod: MAY07333 | În stoc
1
Vreau o reducere de Crăciun de 10%
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 03.12.2020

Descrierea produsului Maybelline SuperStay Ink Crayon
Caracteristici

Rujul creion Maybelline SuperStay Ink Crayon oferă buzelor un aspect perfect mat și seducător, care completează și înnobilează machiajul de zi și de seară.

Textura lejer cremoasă, cu pigmenți saturați, face ca, pentru un machiaj perfect al buzelor, să fie suficient un strat subțire, fără a fi necesară reaplicarea în timpul zilei.

Caracteristici:

  • conferă buzelor un aspect mat seducător
  • nu usucă buzele, care devin moi și plăcut hidratate, după aplicare
  • are o persistență de lungă durată, fără a necesita reaplicarea
  • textură lejeră cremoasă, dar intens pigmentată
  • prezentarea practică, sub formă de creion, asigură o aplicare comodă

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
mat

Despre brand Maybelline

p>Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline SuperStay Ink Crayon16